Actueel

Alle actualiteiten rondom Primaverde vindt u op deze nieuwspagina. Maak kennis met nieuwe producten en toepassingen van PrimaCover, Curtain-Wall en FugenMeister bijvoorbeeld. Ook ziet u bij welke beurzen ons team aanwezig is.

Bent u geïnteresseerd in een bepaald thema? Selecteer dan het onderwerp van uw keuze. Voor vragen over het gebruik van onze producten, verkooppunten, etc. kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Even voorstellen: Gökan Sahin

Gökan Sahin - Teamleider Logistiek - Primaverde BV - magazijn zending order

Een vlekkeloos magazijnbeheer is essentieel voor Primaverde. Correcte en tijdige leveringen zijn immers belangrijk voor onze klanten en zijn van grote invloed op onze reputatie in de markt. Gökan Sahin is Teamleider Logistiek. Hij en zijn team verwerken dagelijks talloze zendingen.

Even voorstellen: Dries Caymax

Dries Caymax - Inkoop en Procurement Manager - Primaverde BV

Maak kennis met Dries Caymax, sinds december 2023 Procurement & Product Manager bij Primaverde. Zijn werk omvat het hele traject dat vooraf gaat aan de levering van onze producten. Van inkoop tot en met productmanagement dus. Lees meer over Dries en over zijn visie op productontwikkeling en samenwerking.

Ram Board vloerpantser van bouw tot afwerking

PrimaCover_Ram Board FSC afdekmateriaal karton 100%recycle nieuwbouw afbouw beschermen vloer cement dekvloer damp-open

Ram Board Floor Protection is gemaakt van 100% gerecycled karton, kan meermaals worden gebruikt en is recyclebaar. Het is bovendien voorzien van het FSC-duurzaamheidskeurmerk. Lees hoe Ram Board bij de nieuwbouw van een woonhuis de cementdekvloer gedurende langere tijd veilig en doeltreffend heeft afgedekt.

Grüne Punkt: verantwoord omgaan met verpakkingen

Grüne Punkt - groene punt milieu verpakking recycling

Je hebt vast wel eens dit symbool op een verpakking zien staan. Bij het zien ervan denk je al snel aan milieu en recycling. En eigenlijk klopt dat ook wel. Het heeft alles te maken met een milieuvriendelijk verwerking van onze verpakkingen nameli

Even voorstellen: Spencer Bensdorp

Spencer Bensdorp Primaverde head office warehouse magazijn Waalwijk - sales director verkoopteam

Met ingang van september 2023 heeft Primaverde er een nieuwe collega bij. Spencer Bensdorp geeft als nieuwe Sales director namelijk leiding aan het verkoop-adviesteam van Primaverde.

In memoriam: Edwin van Iersel

Primaverde Edwin van Iersel overleden

In augustus 2023 is Edwin van Iersel, mede-eigenaar en directielid van Primaverde BV, overleden.   Het overlijden van Edwin is nauwelijks te bevatten. Veel te jong en met volop plannen….

Even voorstellen: Henri van Hemmen

Henri van Hemmen - Medewerker Logistiek Primaverde

Henri van Hemmen is Medewerker Logistiek bij Primaverde. Het magazijn is zijn domein. Henri en zijn logistieke collega’s zijn een onmisbare schakel in de distributie van onze producten. In dit artikel leer je Henri beter kennen.

VACATURE: Accountmanager België

Vacature_Accountmanager_Primaverde_België_Vlaanderen_Wallonië_Brussel

Primaverde BV zoekt een accountmanager voor België. Een mooie zelfstandige baan voor een alerte, klantgerichte relatiebouwer en partner voor de groothandel.

Even voorstellen: Wouter Berkelmans

Wouter Berkelmans Medewerker Backoffice Primaverde

Wouter Berkelmans is Medewerker Backoffice bij Primaverde. Misschien heb je hem wel eens aan de telefoon gehad of hebben jullie contact gehad over producten of bestellingen. In dit artikel stellen we Wouter aan je voor.

6 t/m 10 februari 2023 BouwBeurs Utrecht

Kom naar Primaverde, Stand 12.D052 Bouwprofessionals komen naar BouwBeurs. Dat is dé plek waar bouwers en toeleveranciers elkaar ontmoeten. BouwBeurs vindt plaats van maandag 6 t/m vrijdag 10 februari 2023…

Primaverde sponsor PCI Alpencup tegelzetters

PCI Alpencup tegelzetter Fliesenleger Sponsoring Primaverde

Primaverde is sponsor van de PCI Alpencup. Deze internationale competitie vindt plaats op 7 en 8 juli 2022 in Augsburg (Duitsland). Verdeeld over 7 Europese landenteams strijden 14 jonge tegelzetters…

Ruwbouw of afbouw? Let op je ramen, kozijnen en balustrades!

Primaverde schuimprofielen kozijn deur raam beschermen

Deurkozijnen, raamkozijnen, balustrades, trapleuningen en ruiten lopen risico’s van ruwbouw tot en met de afbouw en afwerking. Tot en met het laatste moment loop je de kans om iets kapot te stoten met je kruiwagen, betonmixerpomp, ladder, steiger, gereedschapskist of bouwmaterialen. Er zijn echter kostenbesparende oplossingen: beschermprofielen en beschermfolie, onder andere van de merken Ram Board en PrimaCover.