Even voorstellen: Wouter Berkelmans

Wouter Berkelmans Medewerker Backoffice Primaverde

Wouter Berkelmans is Medewerker Backoffice bij Primaverde. Misschien heb je hem wel eens aan de telefoon gehad of hebben jullie contact gehad over producten of bestellingen. In dit artikel stellen we Wouter aan je voor.

Welke vragen krijg jij van distributeurs en eindgebruikers?

De klantenservice van Primaverde is gevestigd op het hoofdkantoor in Waalwijk. We zijn er voor vragen over producten, bestellingen en projecten. Neem bijvoorbeeld het afdekken van vloeren, trappen en andere ondergronden. Shopmedewerkers, maar zeker ook eindgebruikers, willen natuurlijk precies weten welk product in welke omstandigheden de beste keuze is. Daar adviseren wij in. Daarnaast zijn we de vraagbaak voor distributeurs die iets willen weten over de status van hun order.

Levert Primaverde ook rechtstreeks aan eindklanten?

Primaverde levert niet rechtstreeks aan eindklanten. Wij zijn ongelooflijk zuinig op ons distributienetwerk. Wij als klantenteam bieden onze wederverkopers daarom een zo compleet mogelijke ondersteuning. Op technisch vlak natuurlijk. Maar ook door projectadvies. Eindklanten kunnen Primaverde – rechtstreeks of via de tussenhandel – hun bouwtekening sturen, zodat wij voor hen de optimale samenstelling kunnen calculeren van het Curtain-Wall stofwandsysteem. Onderdeel van het advies of de calculatie is dat we eindgebruikers verwijzen naar een wederverkoper bij hen in de buurt.

Primaverde team vacature solliciteren 3

Wat is het leukst aan jouw werk bij de klantenservice van Primaverde?

Het contact met klanten is het allerleukst van het werk bij de klantenservice van Primaverde. Zowel rechtstreeks als via onze adviseurs die dagelijks onderweg zijn. Ik vind het fijn als ons advies het verschil heeft kunnen maken en dat ik daarmee zowel onze groothandelsklant als de eindgebruiker heb geholpen. De laatste tijd krijgen we bijvoorbeeld steeds vaker de vraag naar de mogelijkheden van een private label uitvoering van onze afdekvliezen. Je merkt elke dag dat bouwbedrijven, woningcorporaties en hotels zweren bij de PrimaCover-kwaliteit en dit willen laten personaliseren. Met een eigen bedrukking rollen ze letterlijk hun naamsbekendheid uit.

Wat is jouw favoriete product?

Ik ben al jaren fan van PrimaCover Standard. Dat afdekvlies is zó veelzijdig. De vragen over PrimaCover Standard komen dan ook uit allerlei branches, van bouw tot installatie en van schilders tot projectinrichters. Het is een populair product dat heel goed gepersonaliseerd kan worden. We vertellen je er met veel plezier álles over.

Waar zitten de klanten van Primaverde?

Primaverde is actief in diverse regio’s, dus onze klanten zitten overal. Om te beginnen in de Benelux natuurlijk. Scandinavië is voor ons een belangrijke groeimarkt, waar we inmiddels ook alweer een aantal jaren actief zijn. We distribueren onze producten daarnaast in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Polen, Israël en Australië. Ook voor deze gebieden verzorgt ons klantenteam de backoffice.

Hoe kan ik meer te weten komen over de merken en producten van Primaverde?

Onze websites geven natuurlijk al heel veel antwoorden. Onze technisch adviseurs zijn dagelijks onderweg. Zij bezoeken de shops, organiseren toolboxmeetings en beurzen en gaan naar projecten om ter plekke specifieke informatie te kunnen geven aan eindklanten. Primaverde is bovendien optimaal bereikbaar via telefoon en e-mail. Iedereen met een vraag over onze merken en producten kan ook gewoon rechtstreeks bellen of mailen: verkoop@primaverde.nl of +31 416 820282.

Primaverde team vacature solliciteren 2