Actueel: Ram Board

Ram Board is een damp-open 100% recyclebaar afdekmateriaal. Een extra solide pantser voor de bouwplaats. Ontwikkeld voor bouwers die zich geen zorgen willen maken en die willen bijdragen aan een circulaire economie. Ram Board beschermt tegen vloeistoffen en zware omstandigheden. Eén duurzame oplossing voor alle ondergronden. Supersterk, milieusparend, snel uit te rollen en herbruikbaar.

Heeft u een vraag over Ram Board, neem dan gerust contact op met Primaverde.

Ram Board vloerpantser van bouw tot afwerking

PrimaCover_Ram Board FSC afdekmateriaal karton 100%recycle nieuwbouw afbouw beschermen vloer cement dekvloer damp-open

Ram Board Floor Protection is gemaakt van 100% gerecycled karton, kan meermaals worden gebruikt en is recyclebaar. Het is bovendien voorzien van het FSC-duurzaamheidskeurmerk. Lees hoe Ram Board bij de nieuwbouw van een woonhuis de cementdekvloer gedurende langere tijd veilig en doeltreffend heeft afgedekt.

Even voorstellen: Spencer Bensdorp

Spencer Bensdorp Primaverde head office warehouse magazijn Waalwijk - sales director verkoopteam

Met ingang van september 2023 heeft Primaverde er een nieuwe collega bij. Spencer Bensdorp geeft als nieuwe Sales director namelijk leiding aan het verkoop-adviesteam van Primaverde.

In memoriam: Edwin van Iersel

Primaverde Edwin van Iersel overleden

In augustus 2023 is Edwin van Iersel, mede-eigenaar en directielid van Primaverde BV, overleden.   Het overlijden van Edwin is nauwelijks te bevatten. Veel te jong en met volop plannen….

6 t/m 10 februari 2023 BouwBeurs Utrecht

Kom naar Primaverde, Stand 12.D052 Bouwprofessionals komen naar BouwBeurs. Dat is dé plek waar bouwers en toeleveranciers elkaar ontmoeten. BouwBeurs vindt plaats van maandag 6 t/m vrijdag 10 februari 2023…