Primaverde, PrimaCover en Ram Board op Noorse bouwbeurs Bygg Reis Deg

Primaverde Bygg Reis Deg 2023 bouwbeurs Noorwegen

Bygg Reis Deg is een belangrijke Noorse bouwbeurs. Dit jaar is deze beurs actueler dan ooit, nu van de bouwsector onder invloed van milieu en regelgeving nieuwe oplossingen worden verwacht. Op de stand van Primaverde (standnummer E03-02) vind je de producten van PrimaCover en Ram Board voor de tijdelijke bescherming van uiteenlopende ondergronden.

Hogere kwaliteit

Met meer dan 310 exposanten wil het evenement een inspirerende bijdrage bieden aan een hogere kwaliteit van toekomstige bouwprojecten. Hier zullen zowel professionals als consumenten antwoorden vinden over het duurzaam bouwen of renoveren van gebouwen en woningen. Primaverde zal de filosofie van Schoon & Veilig Werken met behulp van de merken PrimaCover en Ram Board onder de aandacht brengen van architecten, ingenieurs, aannemers, bouwers en alle anderen die betrokken zijn bij het bouwproces.

Het Noorse Bouwoverleg

Behalve de beursvloer is er ook een conferentiegedeelte: het Noorse Bouwoverleg. Daarvoor zijn experts aangetrokken van binnen en buiten Noorwegen, die licht zullen werpen op de uitdagingen en kansen die de bouwsector moet aangrijpen. Hier is vanzelfsprekend ook aandacht voor het behalen van de duurzaamheidsdoelen van 2030.

18-21 oktober

Bygg Reis Deg vindt plaats van 18 tot 21 oktober 2023 in Lillestrøm (Noorwegen). Welkom op stand E03-02 van Primaverde. Voor meer informatie over het evenement, bezoek je de website van deze beurs (talen: Noors en Engels).