Actueel: Project in Beeld

De producten van Primaverde kennen vele toepassingen. Geregeld tonen we daarvan voorbeelden op deze pagina: Project in Beeld. Steeds wordt stilgestaan bij de praktijk van merken als PrimaCover, Curtain-Wall, FugenMeister en Permafix. Het zijn échte situaties waarin het beschermen van vloeren, trappen, ramen en medewerkers het uitgangspunt is geweest.

Het mooie van onze producten is, dat ze zóveel oplossingen bieden in Schoon en Veilig Werken. Zo ziet u met eigen ogen hoe onze producten in de praktijk worden gebruikt. Bovendien kan elk Project in Beeld u op ideeën brengen. Heeft u een vraag over onze producten, hun toepassing of hun verwerking, neem dan gerust contact op met Primaverde.

Ram Board vloerpantser van bouw tot afwerking

PrimaCover_Ram Board FSC afdekmateriaal karton 100%recycle nieuwbouw afbouw beschermen vloer cement dekvloer damp-open

Ram Board Floor Protection is gemaakt van 100% gerecycled karton, kan meermaals worden gebruikt en is recyclebaar. Het is bovendien voorzien van het FSC-duurzaamheidskeurmerk. Lees hoe Ram Board bij de nieuwbouw van een woonhuis de cementdekvloer gedurende langere tijd veilig en doeltreffend heeft afgedekt.

Behoud nieuwe zichtbetonvloer tijdens afbouw kantoor

PrimaCover_Defend nieuwe zichtbetonvloer hoofdkantoor Utrecht ultrastevige viltplaten 80x120cm palletformaat

Het oppervlak van nieuwe zichtbetonvloeren is kwetsbaar. Reparaties zijn bovendien nauwelijks onzichtbaar. PrimaCover Defend damp-open viltplaten (4mm dik) zijn ultrastevig en bieden bescherming tot en met de afbouwfase. Bekijk dit praktijkproject: de bouw van een nieuw hoofdkantoor in Utrecht.

Het tapijt kan nog járen mee, dankzij PrimaCover Carpet

PrimaCover_project_Carpet_herinrichting_make-over_kantoren

Vloerbedekking overleeft met gemak een verbouwing, renovatie, verhuizing of onderhoud. Maar dan moet deze wel worden beschermd met deugdelijke tapijtfolie. PrimaCover Carpet tapijtfolie voorkomt dat de vloerbedekking onherstelbaar beschadigd raakt.

Tijdige oplevering nieuwbouw, met PrimaCover Evapo

PrimaCover_Evapo_vloer_keramische_tegels

Hoe dichter bij de opleverdatum, hoe groter het gevaar dat nieuwe vloeren en trappen beschadigd raken. Maar tijd om te wachten tot de nieuwe keramische tegelvloer is doorgedroogd is geen optie, want kortere wachttijden zijn wenselijk om de geplande oplevering haalbaar te maken. Omdat de vloerbescherming de doordroging van de nieuwe tegelvloer niet mocht hinderen, zocht de aannemer naar het meest geschikte afdekmateriaal. Dankzij PrimaCover Evapo zelfklevend damp-open afdekvlies kwam de nieuwe keramische tegelvloer onbeschadigd de afbouwfase door.

Zonder PrimaCover Active is een aannemer langer bezig

Project_in_Beeld_PrimaCover_Active_Bouwbeurs_nieuwbouw_bouwproject_zwembad_verse_vloer_beton

Het ademingsactieve afdekvlies voor nieuwe designbetonvloeren Zonder PrimaCover Active is een aannemer langer bezig. In Friesland vond onlangs de nieuwbouw plaats van een zwembad. Een mooie gevlinderde designbetonvloer siert de…

Bespaar kostbare tijd met PrimaCover Standard

Project_in_Beeld_PrimaCover_Standard_verbouw_tafel_werkbank_vloer_afdekken_beschermen_afdekvlies

Zelfklevend universeel afdekvlies tijdens bouw, verbouw en renovatie Bouwbedrijven, klusbedrijven, installateurs, stukadoors en schilders besparen kostbare tijd met PrimaCover Standard zelfklevend universeel afdekvlies. Dat is de betrouwbare deugdelijke beschermer voor…