VACATURE: Accountmanager België

Vacature_Accountmanager_Primaverde_België_Vlaanderen_Wallonië_Brussel

Primaverde zoekt een alerte, klantgerichte relatiebouwer

Ben jij een echte relatiebouwer en woonachtig in Vlaanderen? Primaverde BV zoekt een alerte, klantgerichte accountmanager voor onze A-merken PrimaCover, Curtain-Wall en Ram Board. Bouw- en onderhoudsbedrijven kúnnen niet zonder onze producten. En wij niet zonder jou.

Partner voor de professionele groothandel

Primaverde team vacature solliciteren 3

Primaverde BV is partner voor de professionele groothandel. Onze afdekmaterialen en stofwandsystemen zorgen voor een schone en veilige werkomgeving tijdens bouw en onderhoud. Als je bekend bent in de wereld van bouw, renovatie, afbouw en onderhoud is de kans groot dat je onze producten al vaker hebt gezien. Lees meer over ons bedrijf en onze merken.

Nieuwe en bestaande relaties

Als Accountmanager België onderhoud je proactief contact met nieuwe en bestaande relaties. Dit zijn professionele shops en groothandels, bij wie we een uitstekende reputatie hebben. Het ene moment geef je de shopbemanning uitleg over de juiste toepassing van onze producten of adviseer je over de winkelpresentatie. De volgende keer sta je op een bouwproject en bepaal je aan de hand van de praktijksituatie de beste oplossing voor het beschermen van de ruimte.

Vacature Accountmanager

Wat breng jij mee voor deze vacature als Accountmanager voor België? Als je ervaring hebt op het gebied van verkoop is dat een voordeel. Het liefst in een B-to-B omgeving. Materiaalkennis en feeling met bouw en onderhoud is een pre. Vanzelfsprekend krijg je alle ondersteuning die nodig is. Vervolgens is het aan jou om ‘de vraag achter de vraag’ te interpreteren en te vertalen naar het juiste advies. Ook koude acquisitie gaat je goed af. Je bent communicatief sterk en spreekt de taal van de bouw- en onderhoudswereld, zowel in het Nederlands als in het Frans. Voor-het-geval-dat liggen er standaard een bouwhelm en rubberlaarzen in de kofferbak van je auto.

Informeel team

Primaverde team vacature solliciteren 2

Bij Primaverde ben je onderdeel van een informeel team in een platte organisatie. We houden van hard werken, gezelligheid en een directe communicatie. Over onze producten kun je je collega’s werkelijk álles vragen. Succes zien we namelijk als het resultaat van een gezamenlijke inspanning. Hier maak je alvast kennis met je nieuwe collega’s.

Alles op een rij

Regio: België
Soort dienstverband: fulltime
Beloning: passend salaris en onkostenvergoeding
Auto, laptop en smartphone: die krijg je van ons
Startdatum: op korte termijn

Solliciteren als accountmanager bij Primaverde

Ben jij de accountmanager die we zoeken? Leuk om kennis te maken! Vertel wie je bent in een motivatiebrief. Mail deze met je curriculum vitae naar annemiek.loonen@primaverde.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Annemiek Loonen via telefoonnummer +31 416 820 248 of +31 6 5325 2003.

Welkom bij Primaverde!