Actueel: Beurzen

Primaverde wil dicht bij zijn klanten en de eindgebruikers staan. Daarom geven wij doorlopend demo’s en uitleg over producten en toepassingen. Wij zijn exposant op de grotere beursevenementen op het gebied van bouw en onderhoud. Daarnaast zijn wij actief aanwezig tijdens de huisbeurzen die worden georganiseerd door onze distributeurs.

Leuk om elkaar binnenkort te zien en te spreken! Vraag ons gerust de hemd van het lijf over PrimaCover, Curtain-Wall, FugenMeister en onze andere producten. We helpen u graag verder. En heeft u nu al een vraag, neem dan gerust contact op met onze adviseurs.

Kom naar Bouw Compleet Hardenberg

BouwCompleet_Hardenberg_Primaverde

Iedereen uit de bouw en renovatie komt naar de vakbeurs Bouw Compleet op 9, 10 en 11 oktober 2018. Deze wordt gehouden in de Evenementenhal in Hardenberg. Ontdek de nieuwste…

Stucbeurs BMN Emmen

Stucbeurs bij BMN Emmen. Primaverde zal aanwezig zijn met demonstraties van de Permafix afdekmogelijkheden & de mobiele stofwand van Curtain-Wall. De beurs is op 13 april van 15:30 tot 18:00….

BouwBeurs 2017: PrimaCover met een kop koffie

Bouwbeurs 2017 stand Primaverde

De onlangs geïntroduceerde nieuwkomers PrimaCover Carpetsaver FR, PrimaCover Zipper en PrimaCover Zipper Door A krijgen gezelschap. Tijdens BouwBeurs 2017 presenteert Primaverde BV namelijk het complete PrimaCover-assortiment. Niet alleen producten die…