Veilig werken: Toolbox Beschermen van Vloeren, Trappen en Ramen

Primaverde_Toolbox

Hoe kunnen jij en je collega’s de veiligheid op de bouwplaats verder verbeteren? Primaverde organiseert het komend jaar weer toolboxmeetings. Deze volg je op de plaats en datum van jouw voorkeur. Zoals de Toolbox Beschermen van Vloeren, Trappen en Ramen. Daarin delen onze adviseurs álle belangrijke kennis over de juiste toepassing van beschermfolies en afdekvliezen. Van de Toolbox Beschermen van Vloeren, Trappen en Ramen heb je dubbel plezier. Alle informatie is namelijk zowel gericht op veiligheid als op het voorkomen van beschadigingen. Want beschadigingen leveren je alleen maar gedoe op, zoals herstelkosten, discussies en vertragingen. Is jouw bedrijf VCA-gecertificeerd? Dan zijn toolboxen over veiligheid zelfs verplicht.

Toolbox Beschermen van Vloeren, Trappen en Ramen

Toe aan een praktijkgerichte toolbox over veiligheid op de bouwplaats? Vraag Primaverde dan om de Toolbox Beschermen van Vloeren, Trappen en Ramen. Onze specialisten komen naar je toe en demonstreren hoe je schade en letsel voorkomt met afdekmaterialen. Je ontvangt alle informatie dus rechtstreeks van de makers van PrimaCover afdekmaterialen. Welke vloerbeschermer is geschikt voor jouw situatie? Hoe breng je afdekvliezen en afdekfolies aan en waar moet je op letten? Wat is de impact van cement en stucgips op ruiten? Hoe voorkom je beschadigingen en houd je je opdrachtgever tevreden? Met deze toolboxmeeting voeg je direct praktische kennis toe aan je team.

Waarom deze toolbox aanvragen voor jou en je collega’s?

Waarom zou je deze toolbox zéker moeten aanvragen voor jou en je collega’s? Omdat deze gaat over schoon & veilig werken. Want helaas schort het daar nog wel eens aan in de bouw. Ondanks regelgeving en alle goede bedoelingen, bedragen de faalkosten in de bouw nog altijd zo’n 20 miljard. En als het gaat om veiligheid en het voorkomen van schade en herstelkosten wordt de bouwsector zelfs omschreven als een improvisatieplek (bron: BNR). Hoog tijd om daar iets aan te doen en de veiligheid voor mensen en ondergronden structureel te verbeteren. Voorkom gedoe op de bouwplaats.

Meld je direct aan
via het formulier op deze pagina

USP+tekst - PC Toolbox

Is jouw bedrijf VCA-gecertificeerd?

Is jouw bedrijf VCA-gecertificeerd? Dan zijn toolboxen op het gebied van veiligheid verplicht. De Toolbox Beschermen van Vloeren, Trappen en Ramen verbetert de veiligheid. Bovendien voorkomt jouw bedrijf hiermee herstelkosten en onnodige uitgaven.

Toolbox Beschermen van Vloeren, Trappen en Ramen
  • Toolbox van ongeveer 30 minuten
  • Herkenbare situaties uit jouw dagelijkse praktijk.
  • Voorkomen van struikelgevaar op de werkvloer
  • Veilig afdekken van trappen en andere oppervlakken
  • Voorkomen van beschadigingen tijdens je werk
  • Situaties waar het (soms bijna lachwekkend) fout is gegaan

Toolbox Beschermen van Vloeren, Trappen en Ramen

Met dit formulier vraag je vrijblijvend de Toolbox Beschermen van Vloeren, Trappen en Ramen aan. Deze wordt je kosteloos aangeboden door Primaverde. Onze toolboxmeeting duurt ongeveer een half uur en is geschikt voor 1 tot ca 20 personen. De tijd en locatie zijn in overleg. Onze specialisten nemen contact met je op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.