Actueel: Persinformatie

Op deze pagina vindt u persinformatie over Primaverde en ons assortiment. Meer informatie over PrimaCover, Curtain-Wall, FugenMeister, Permafix of onze andere producten vindt u op deze website of op onze algemene nieuwspagina.

Hoe kunnen wij u wij u verder helpen? Als u een vraag heeft over Primaverde of onze producten, nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen. Wij helpen u met plezier verder.

Afwijkende openingstijden mei + bouwvak 2024

Primaverde vakantie en vrije dagen - gesloten - niet bereikbaar - update voor relaties

Op vrijdag 21 juni is Primaverde gesloten. Dan hebben we ons jaarlijkse teamweekend. Let ook op de bouwvak, want dan is Primaverde 1 week gesloten. Wij vragen je vriendelijk om…

Even voorstellen: Dries Caymax

Dries Caymax - Inkoop en Procurement Manager - Primaverde BV

Maak kennis met Dries Caymax, sinds december 2023 Procurement & Product Manager bij Primaverde. Zijn werk omvat het hele traject dat vooraf gaat aan de levering van onze producten. Van inkoop tot en met productmanagement dus. Lees meer over Dries en over zijn visie op productontwikkeling en samenwerking.

Even voorstellen: Spencer Bensdorp

Spencer Bensdorp Primaverde head office warehouse magazijn Waalwijk - sales director verkoopteam

Met ingang van september 2023 heeft Primaverde er een nieuwe collega bij. Spencer Bensdorp geeft als nieuwe Sales director namelijk leiding aan het verkoop-adviesteam van Primaverde.

VACATURE: Accountmanager België

Vacature_Accountmanager_Primaverde_België_Vlaanderen_Wallonië_Brussel

Primaverde BV zoekt een accountmanager voor België. Een mooie zelfstandige baan voor een alerte, klantgerichte relatiebouwer en partner voor de groothandel.

6 t/m 10 februari 2023 BouwBeurs Utrecht

Kom naar Primaverde, Stand 12.D052 Bouwprofessionals komen naar BouwBeurs. Dat is dé plek waar bouwers en toeleveranciers elkaar ontmoeten. BouwBeurs vindt plaats van maandag 6 t/m vrijdag 10 februari 2023…

ISO 9001:2015 voor Primaverde BV

Primaverde ISO 9001 kwaliteitsnorm certificaat Veritas

Primaverde is vanaf nu gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001:2015. Een serieuze B2B-partner als Primaverde kan enkel verantwoord zakendoen als de interne processen kloppen. Met een ISO-certificaat op zak kunnen we dit zwart op wit aantonen.

Primaverde is partner van de Hartstichting

Primaverde_hart_voor_de_zaak_hartstichting_reanimatie_reddingspartner

Primaverde is een partnership aangegaan met de Nederlandse Hartstichting. Hiermee willen we een extra stap zetten richting de gezondheid van onze medewerkers en de mensen om ons heen. Hart voor…