Even voorstellen: Gökan Sahin

Gökan Sahin - Teamleider Logistiek - Primaverde BV - magazijn zending order

Een vlekkeloos magazijnbeheer is essentieel voor Primaverde. Correcte en tijdige leveringen zijn immers belangrijk voor onze klanten en zijn van grote invloed op onze reputatie in de markt. Gökan Sahin is Teamleider Logistiek. Hij en zijn team verwerken dagelijks talloze zendingen.

Waaruit bestaat het werk als Teamleider Logistiek bij Primaverde?

Het magazijnteam is verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande goederen van de merken PrimaCover, Curtain-Wall, Ram Board en FugenMeister. Het gaat iedere dag om meerdere trailers. De pallets met de leveringen van onze fabriek worden overzichtelijk en met zorg in de magazijnstellingen geplaatst. We picken de bestelde producten ten behoeve van de bestellingen. Bij Primaverde zijn standaard minimaal 2 magazijnmedewerkers betrokken bij het samenstellen van de zending. Want elke order wordt door een collega gecontroleerd voordat deze wordt ingeseald en verstuurd. Door deze zorgvuldigheidstrap vergroten we de leveringszekerheid voor onze klanten.

Heb je vaak te maken met deadlines?

Ja, elke dag hebben we deadlines, dus daar zijn we wel aan gewend. Primaverde belooft de groothandel namelijk dat alles wat vóór 12.00 uur is besteld, de volgende werkdag wordt geleverd. Om dat voor elkaar te krijgen, hebben we met onze transporteur vaste laadmomenten afgesproken. Dat is vaak flink aanpoten voor het magazijnteam, zeker als er extra veel bestellingen zijn binnengekomen. Gelukkig is de relatie met onze vervoerder uitstekend. Dus mochten we het een keertje niet halen, dan kunnen we in overleg iets schuiven met de planning, waardoor ook die laatste zending tijdig met de trailer meekan. Want we willen natuurlijk niet dat onze klanten ‘nee’ moeten verkopen.

Hoe is de werksfeer bij Primaverde?

De werksfeer bij Primaverde is uitstekend. Niet alleen binnen het magazijnteam, maar ook in de samenwerking met onze collega’s van verkoop en inkoop. We weten wat we aan elkaar hebben en respecteren elkaars taken en verantwoordelijkheden. Dat draagt zéker bij aan het correcte verloop van de bestel- en leveringsprocessen.