Samenwerken met ons team

Primaverde is altijd in ontwikkeling. Sinds de oprichting kenmerkt Primaverde zich door een verbreding en verdieping van het assortiment. Een goed contact met wederverkopers en eindgebruikers lukt niet zonder de juiste mensen. Wij zijn dan ook erg trots op ons team. Onze mensen zorgen samen voor tevreden klanten. Dat doen ze met veel energie, betrokkenheid, vakkennis en een hoge mate van collegialiteit. Geen enkele schakel is daarin onmisbaar. Van productontwikkeling tot fabricage, van verkoopbinnendienst tot logistiek.

Samenwerking met Primaverde

Dat je op deze pagina bent terechtgekomen, betekent dat je geïnteresseerd bent in samenwerking met Primaverde. Hoe die eruit ziet, weten we als we contact met elkaar hebben gehad. Misschien zoek je naar zakelijke kansen? Of ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan wil je vast weten of Primaverde bij jou past en omgekeerd. Op deze pagina vind je in ieder geval onze actuele vacatures. Zie je geen vacature en heb je tóch interesse in samenwerking of een interessante baan? Stuur ons dan jouw open sollicitatie aan info@primaverde.nl.

Even voorstellen: Gökan Sahin

Gökan Sahin - Teamleider Logistiek - Primaverde BV - magazijn zending order

Een vlekkeloos magazijnbeheer is essentieel voor Primaverde. Correcte en tijdige leveringen zijn immers belangrijk voor onze klanten en zijn van grote invloed op onze reputatie in de markt. Gökan Sahin is Teamleider Logistiek. Hij en zijn team verwerken dagelijks talloze zendingen.

Even voorstellen: Henri van Hemmen

Henri van Hemmen - Medewerker Logistiek Primaverde

Henri van Hemmen is Medewerker Logistiek bij Primaverde. Het magazijn is zijn domein. Henri en zijn logistieke collega’s zijn een onmisbare schakel in de distributie van onze producten. In dit artikel leer je Henri beter kennen.

Even voorstellen: Wouter Berkelmans

Wouter Berkelmans Medewerker Backoffice Primaverde

Wouter Berkelmans is Medewerker Backoffice bij Primaverde. Misschien heb je hem wel eens aan de telefoon gehad of hebben jullie contact gehad over producten of bestellingen. In dit artikel stellen we Wouter aan je voor.