Actueel: FugenMeister

Het assortiment FugenMeister bestaat uit diverse handige kitgereedschappen, zoals spatels en het Delta voegenmes. Nieuws en actualiteiten over FugenMeister vindt u op deze pagina.

Voor meer informatie over FugenMeister, verwijzen wij u graag naar de FugenMeister-pagina in deze website. Heeft u een vraag? U kunt te allen tijde contact opnemen met de adviseurs van Primaverde. Op de contactpagina vindt u al onze gegevens.

PrimaCover Zipper stofdeuren & FugenMeister kitspatels

PrimaCover_Zipper_Door_A_renovatie

Twee oplossingen die het kwaliteitsverschil kunnen maken bij een renovatie of verbouwing. En u bespaart er ook nog eens tijd mee.

PrimaCover Zipper Door stofdeuren om de verspreiding van stof te beperken en FugenMeister kitspatels voor perfect afgewerkte kitvoegen en kitnaden.

Stucbeurs BMN Emmen

Stucbeurs bij BMN Emmen. Primaverde zal aanwezig zijn met demonstraties van de Permafix afdekmogelijkheden & de mobiele stofwand van Curtain-Wall. De beurs is op 13 april van 15:30 tot 18:00….

BouwBeurs 2017: PrimaCover met een kop koffie

Bouwbeurs 2017 stand Primaverde

De onlangs geïntroduceerde nieuwkomers PrimaCover Carpetsaver FR, PrimaCover Zipper en PrimaCover Zipper Door A krijgen gezelschap. Tijdens BouwBeurs 2017 presenteert Primaverde BV namelijk het complete PrimaCover-assortiment. Niet alleen producten die…

Dag van de Afwerking 2016 – Brussel

Dag van de Afwerking 2016

Kom ook naar de Dag van de Afwerking op dinsdag 29 november 2016. Dit is een vakbeurs en netwerkevenement voor fabrikanten, voorschrijvers, architecten en vaklieden op het gebied van afwerking….