Actueel: FugenMeister

Het assortiment FugenMeister bestaat uit diverse handige kitgereedschappen, zoals spatels en het Delta voegenmes. Nieuws en actualiteiten over FugenMeister vindt u op deze pagina.

Voor meer informatie over FugenMeister, verwijzen wij u graag naar de FugenMeister-pagina in deze website. Heeft u een vraag? U kunt te allen tijde contact opnemen met de adviseurs van Primaverde. Op de contactpagina vindt u al onze gegevens.

VACATURE: Commercieel Manager (MT-lid)

Vacature Commercieel Manager Primaverde

Primaverde BV zoekt een Commercieel Manager. Jouw focus ligt op het aansturen van het Internationale Sales team. Door jouw verbindende leiderschapsstijl verstevig jij de onderlinge samenwerking. Daarnaast ben je ook commercieel actief en beheer jij je eigen klantenbestand.

6 t/m 10 februari 2023 BouwBeurs Utrecht

Kom naar Primaverde, Stand 12.D052 Bouwprofessionals komen naar BouwBeurs. Dat is dé plek waar bouwers en toeleveranciers elkaar ontmoeten. BouwBeurs vindt plaats van maandag 6 t/m vrijdag 10 februari 2023…

PrimaCover Zipper stofdeuren & FugenMeister kitspatels

PrimaCover_Zipper_Door_A_renovatie

Twee oplossingen die het kwaliteitsverschil kunnen maken bij een renovatie of verbouwing. En u bespaart er ook nog eens tijd mee.

PrimaCover Zipper Door stofdeuren om de verspreiding van stof te beperken en FugenMeister kitspatels voor perfect afgewerkte kitvoegen en kitnaden.

Stucbeurs BMN Emmen

Stucbeurs bij BMN Emmen. Primaverde zal aanwezig zijn met demonstraties van de Permafix afdekmogelijkheden & de mobiele stofwand van Curtain-Wall. De beurs is op 13 april van 15:30 tot 18:00….