PrimaCover afdekmaterialen

PrimaCover biedt het meest uitgebreide assortiment afdekmaterialen en stofdeuren.


PrimaCover is het innovatieve merk in afdekvliezen, afdekfolies en stofdeuren. De producten van PrimaCover zorgen voor een beschermde vloeren, trappen en ruiten tijdens bouw, renovatie en onderhoud. Kenmerkend aan PrimaCover zijn:

  • Kwaliteit bewezen in de praktijk
  • Uitstekende verkoopondersteuning voor wederverkopers
  • Uitstekende technische ondersteuning voor eindgebruikers

Ontwikkeling

Voordat een PrimaCover product op de markt komt, besteden wij zorgvuldige aandacht aan de ontwikkeling ervan. Dat gebeurt in nauw overleg met praktijkmensen. Zij weten immers als geen ander voor welke potentiële risico’s zij een betrouwbare oplossing zoeken. PrimaCover en eindgebruikers hebben een gezamenlijk doel: tijdbesparing en het voorkomen van herstelkosten.

Afdekvliezen en afdekfolies

PrimaCover afdekvliezen en afdekfolies beschermen vloeren, trappen en ruiten. Ze kenmerken zich door een sublieme verwerking en buitengewone beschermende eigenschappen voor talloze ondergronden.

Er zijn vele soorten PrimaCover afdekmaterialen verkrijgbaar, ook specials. Bijvoorbeeld PrimaCover Active of PrimaCover Evapo voor gevoelige en nieuwe ondergronden. Of PrimaCover Robust voor het afdekken en beschermen van prefab beton gedurende het gehele bouwproces.

Stofdeur

Creëer zelf een stofdeur met twee producten van PrimaCover: PrimaCover Zipper en PrimaCover Zipper Door A. Beide producten zijn gericht op langdurige betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

PrimaCover Zipper is een set van twee zelfklevende ritsen die u eenvoudig kunt aanbrengen op elk type folie. Zo tovert u elke stofwand in een handomdraai om in een doorgang.

PrimaCover Zipper Door A is een stofdeur die bestaat uit een stevige transparante folie met voorgemonteerde rits. Deze brengt u aan met een geschikte tape. De doorgang opent drempelloos voor een optimale toegankelijkheid.

Ondersteuning

Tevreden eindgebruikers krijg je niet zomaar. Het begint met een zorgvuldige productontwikkeling. Daarbij is het uitgangspunt: de doelmatigheid in de praktijk. Aan wederverkopers biedt Primaverde uitgebreide ondersteuning. Kijk op onze pagina Ondersteuning als u meer wilt weten over onze technische en commerciële support.

Meer informatie

PrimaCover is verkrijgbaar bij ijzerwarengroothandels, professionele bouwmarkten en schildersvakhandels. Meer informatie over PrimaCover producten vindt u op de PrimaCover website. Neem gerust contact op met Primaverde als u meer wilt weten over PrimaCover. Met plezier beantwoorden wij uw vragen.