Moeiteloos kitten en afmessen: FugenMeister kitgereedschappen

FugenMeister_header_Primaverde spatels kitten kitgereedschappen

Moeiteloos kitten en afmessen? Met FugenMeister kitgereedschappen lukt dat altijd! Want zelfs als kitten niet jouw dagelijks werk is, maak je met FugenMeister de mooiste kitnaden en kitvoegen. Voor het strak, glad en professioneel afstrijken gebruik je de flexibele kunststof kitspatels van FugenMeister. Deze zijn verkrijgbaar in vele vormen en formaten. Zowel met rechte als ronde hoeken. Ontdek ook onze andere kitgereedschappen.Met FugenMeister wordt kitten geen nattevingerwerk meer!

FugenMeister kitspatels

FugenMeister kitspatels gebruik je voor het perfect afstrijken van kitnaden en kitvoegen. Op die manier zet je de puntjes op de i na de verbouwing of renovatie van een badkamer, keuken of toilet. Maar ook bij het afdichten van kozijnen, het afmessen van raamsponningen of het afwerken van de aansluiting tussen muren en plafonds voordat je gaat schilderen of stuken. De flexibele kitspatels van FugenMeister zijn zowel droog te gebruiken als in combinatie met afmesvloeistof.

De kunststof kitspatels van FugenMeister zijn gemaakt van solide kunststof. Omdat ze verkrijgbaar zijn in diverse formaten en hoeken heb jij altijd het juiste gereedschap bij de hand, ongeacht de klus en ongeacht de breedte van de voeg. Je voorkomt hiermee bovendien ook nog eens de verspilling van kit. Bereik dus met minder moeite en minder materiaal een beter resultaat. Na gebruik berg je ze op in het handige bewaardoosje. Zo blijven ze goed beschermd in je gereedschapskist.

FugenMeister Delta voegensnijder

Voor het verwijderen van oude kitnaden en kitvoegen uit 90-gradenhoeken is de FugenMeister Delta voegensnijder jouw ideale tool. Deze laat zich gemakkelijk door de hoeken sturen. De FugenMeister Delta voegensnijder bestaat uit een comfortabele grip met een tweedelige mespunt die zich gemakkelijk door de hoeken laat sturen. Dankzij de optimale controle tijdens het snijden kun jij dus met precisie te werk gaan. Bovendien is de Delta voegensnijder ontworpen voor een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik.

Door de oude kitresten weg te halen, bevorder je de hechting van de nieuwe kit. Met de FugenMeister Delta voegensnijder kun jij echt ‘meters maken’. Dit in tegenstelling tot traditionele messen, die al snel bot worden. Geen kit is te soepel of te stug voor de Delta voegensnijder. Want het in een hoek geplaatste snijvlak blijft door zijn speciale constructie gedurende lange tijd vlijmscherp. Bovendien zijn reservemesjes verkrijgbaar. De Delta voegensnijder kan worden toegepast op alle typen afdichtingen en op alle harde ondergronden, zoals keramische tegels, graniet en marmer. Het is het ideale kitmes bij woningonderhoud en bij renovaties van badkamers, keukens en toiletruimtes.

Overige FugenMeister kit-hulpmiddelen

Er zijn nog meer handige FugenMeister kit-hulpmiddelen. Denk aan handige afsluitdoppen voor kitkokers en speciale kitspuitmonden (nozzles) voor uiteenlopende situaties. Ook deze accessoires helpen je bij het professioneel verwerken van kit. Ze voorkomen de verspilling van materiaal en leveren je dus een mooie kostenbesparing op.

Vakmanschap

FugenMeister is een verlengstuk van jouw vakmanschap. De kitspatels, Delta voegensnijder en andere FugenMeister kitgereedschappen zijn verkrijgbaar bij de professionele bouwmarkt, ijzerwarengroothandel en schildersgroothandel. Het behulpzame adviseursteam van Primaverde helpt je graag verder als je meer informatie wenst over FugenMeister en de verkooppunten. Je kunt dus altijd even contact met ons opnemen of een e-mail sturen aan verkoop@primaverde.nl.

Download hier het FugenMeister productoverzicht! >