Commerciële en technische ondersteuning

De betrouwbaarheid van een uitstekende
technische en commerciële support door Primaverde

Primaverde levert A-merken. Een premium brand ontwikkelt zich echter niet vanzelf. Daar is zorg, aandacht, marktkennis en een uiterst klantgerichte houding voor nodig. Behalve een uitstekende en bewezen kwaliteit, verlangen wederverkopers en eindklanten bovendien ook een uitstekende ondersteuning.

Ondersteuning aan wederverkopers

Bent u wederverkoper van onze producten? Dan weet u hoe belangrijk een goede ondersteuning is, zowel technisch als commercieel. De visie van Primaverde is gebaseerd op langdurig partnerschap. Samen zorgen we voor tevreden, goed geïnformeerde eindgebruikers en succesvolle projecten. Aan wederverkopers biedt Primaverde daarom uitgebreide technische en commerciële ondersteuning. Als verkooppunt van onze producten staat u er dus nooit alleen voor.

Technische ondersteuning

Technische producten verdienen de juiste technische ondersteuning. De productontwikkelaars van Primaverde werken doorlopend aan verdere optimalisatie van de producten. Onze adviseurs verzorgen bovendien producttrainingen en geven advies over de juiste toepassing van PrimaCover afdekmaterialen en stofdeuren in specifieke situaties. Om die reden zijn zij ook geregeld te vinden bij eindklanten, aannemers, afbouwbedrijven en op bouwprojecten. Vaak betreft het een duobezoek, waarbij een van de Primaverde-adviseurs mee gaat met uw accountmanager.

Commerciële ondersteuning

Commerciële ondersteuning biedt Primaverde op diverse manieren. Het doel is: een goede naam bij uw klant en bij de gebruikers van onze producten. Op de shopvloer wordt ons assortiment ondersteund door middel van displays en winkelrekken. Daarnaast kenmerkt onze marktbenadering zich door herkenbare verpakkingen, informatieve websites, folders, een zorgvuldige mediabenadering en deelname aan vakbeurzen.

Digitale media

Ten behoeve van promotie van onze merken stellen wij aan onze wederverkopers diverse media ter beschikking. Denk aan productafbeeldingen, promotievideo’s en opmaakbestanden. Wederverkopers en groothandels profiteren bovendien ook van de geautomatiseerde uitwisseling van artikelinformatie via EZ-Base of facturering met UBL.

Private label

Informeer ook naar de opties voor uw eigen private label of opdruk. Uw Primaverde-adviseur vertelt u alles over de mogelijkheden en de minimale afname.

Meer informatie

Onze producten zijn verkrijgbaar bij ijzerwarengroothandels, professionele bouwmarkten en schildersvakhandels. Neem gerust contact op met Primaverde als u meer wilt weten over onze merken en onze marktbenadering. Wij helpen u graag verder. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op.