Primaverde deelnemer innovatieve tegelbeurs Keramiko Oostenrijk

Keramiko Österreich Sponsoring Primaverde

Tegelzetters, keramisten en kachelbouwers ontmoeten elkaar op het Oostenrijkse vakcongres Keramiko 2022. Keramiko staat in het teken van innovatie en de uitwisseling van professionele kennis. Primaverde is met een stand aanwezig op de vakbeurs die gelijktijdig plaatsvindt. Primaverde laat hier alle producten zien voor schoon en veilig werken. Zoals PrimaCover afdekmaterialen, Ram Board vloer- en wandbescherming, Curtain-Wall stofwandsystemen en FugenMeister kitgereedschappen. Kom ook 8 en 9 september naar Wenen!

Laatste nieuws

Wil je op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de laatste technieken op jouw vakgebied? Dan moet je naar Keramiko 2022. De Oostenrijkse Tegelvereniging organiseert dit evenement en heeft vele lezingen en presentaties in petto over de kansrijke toekomst van de tegelbranche.

PrimaCover bescherming voor tegelvloeren

Maak op de Primaverde-stand kennis met ons assortiment voor de bescherming van tegelvloeren. Zoals PrimaCover Evapo damp-open zelfklevend afdekvlies voor nieuwe keramische tegels. Dit afdekmateriaal biedt uitstekende bescherming, terwijl de beschermde vloer ondertussen kan blijven doordrogen. Of PrimaCover Defend. Deze ultrastevige damp-open viltplaten vormen een 4mm dikke beschermlaag tegen mechanische beschadigingen door tegelknipsel, gereedschappen, klimmaterialen, etc.

Ram Board extra sterke ademende vloerbescherming

Ram Board is de extra sterke no-nonsense vloerbescherming voor de bouwplaats. Ram Board beschermt tegen vloeistoffen en zware omstandigheden. Eén duurzame oplossing voor alle ondergronden. Supersterk, milieusparend, snel uit te rollen en herbruikbaar. Ademend, dus ook geschikt voor nieuwe vloeren. Met unieke vouwlijnen voor muurbescherming.

Curtain-Wall stofwandsystemen

Curtain-Wall stofwandsystemen houden elke ruimte stofvrij. Deze herbruikbare scheidingswand houdt (fijn)stof, vuil en tocht tegen tijdens bouw, renovatie en onderhoud. Curtain-Wall is herbruikbaar, verplaatsbaar en oneindig uitbreidbaar. Elke Curtain-Wall stofwandmodule is standaard voorzien van brandvertragende folie en voldoet aan de brandvoorschriften EN 13501-1 en NFPA-701.

FugenMeister kitgereedschappen

FugenMeister kitgereedschappen zijn onmisbare hulpmiddelen voor het maken van professionele kitvoegen en kitnaden. Zoals de FugenMeister kunststof spatels voor het nauwkeurig afwerken van kitnaden en kitvoegen in elke denkbare hoek en vorm. Voorkom materiaalverspilling en onnodige herstelkosten met FugenMeister.

Kijk voor meer informatie over deze vakbeurs op de website van Keramiko Oostenrijk