Actueel: PrimaCover

PrimaCover biedt u een compleet assortiment afdekmaterialen voor vloeren, trappen en ramen. PrimaCover is altijd in beweging. Op deze nieuwspagina leest u meer over speciale projecten, praktijktoepassingen en assortimentswijzigingen.

Op onze PrimaCover merkpagina vindt u meer uitleg over het assortiment en de manier waarop wij ondersteuning bieden aan groothandels en eindgebruikers. Heeft u vragen over onze producten, neemt u dan gerust contact op met Primaverde. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Meer informatie over PrimaCover vindt u op de speciale website: primacover.com >>>

Even voorstellen: Dries Caymax

Dries Caymax - Inkoop en Procurement Manager - Primaverde BV

Maak kennis met Dries Caymax, sinds december 2023 Procurement & Product Manager bij Primaverde. Zijn werk omvat het hele traject dat vooraf gaat aan de levering van onze producten. Van inkoop tot en met productmanagement dus. Lees meer over Dries en over zijn visie op productontwikkeling en samenwerking.

Grüne Punkt: verantwoord omgaan met verpakkingen

Grüne Punkt - groene punt milieu verpakking recycling

Je hebt vast wel eens dit symbool op een verpakking zien staan. Bij het zien ervan denk je al snel aan milieu en recycling. En eigenlijk klopt dat ook wel. Het heeft alles te maken met een milieuvriendelijk verwerking van onze verpakkingen nameli

Even voorstellen: Spencer Bensdorp

Spencer Bensdorp Primaverde head office warehouse magazijn Waalwijk - sales director verkoopteam

Met ingang van september 2023 heeft Primaverde er een nieuwe collega bij. Spencer Bensdorp geeft als nieuwe Sales director namelijk leiding aan het verkoop-adviesteam van Primaverde.

In memoriam: Edwin van Iersel

Primaverde Edwin van Iersel overleden

In augustus 2023 is Edwin van Iersel, mede-eigenaar en directielid van Primaverde BV, overleden.   Het overlijden van Edwin is nauwelijks te bevatten. Veel te jong en met volop plannen….

Even voorstellen: Wouter Berkelmans

Wouter Berkelmans Medewerker Backoffice Primaverde

Wouter Berkelmans is Medewerker Backoffice bij Primaverde. Misschien heb je hem wel eens aan de telefoon gehad of hebben jullie contact gehad over producten of bestellingen. In dit artikel stellen we Wouter aan je voor.