Primaverde als leverancier

Betrouwbaar in verkoopstrategie, merkenbeleid en ondersteuning

Primaverde als leverancier

Primaverde BV levert hoofdzakelijk via vaste distributiekanalen. Onze merken zijn te koop via ijzerwarengroothandels, professionele bouwmarkten en schildersvakhandels in Nederland, België en Luxemburg. Daar vinden eindgebruikers niet alleen de producten, maar ook het juiste advies.

Betrouwbare leverancier

Primaverde is een uiterst betrouwbare leverancier. Dat merken u en uw klanten aan de kwaliteit van de producten, de solide distributie en de afspraken die wij altijd willen nakomen. Ons verkoopteam is enthousiast en kundig. We denken na over strategie en merkenbeleid en over de manier waarop we onze distributeurs en groothandels zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Primaverde biedt aan wederverkopers en eindgebruikers uitstekende support.

Meerdere merken onder één dak

Primaverde BV combineert meerdere merken onder één dak. Ideaal voor groothandels en distributeurs die het aantal leveranciers willen beperken en de juiste ondersteuning en medewerking verwachten bij het aanbieden van beschermende producten en hulpgereedschappen. Doordachte producten voor schoon en veilig werken. Branches waarin Primaverde actief is, zijn onder andere: bouw, renovatie, schilderwerken, facilitaire ondersteuning, projectinrichting industrie en automotive.

Enkele van onze merken: PrimaCover, Ram Board, Curtain-Wall, Permafix en FugenMeister.

Private label – uw eigen merk

Primaverde kan veel producten, zoals de afdekmaterialen, ook voor u produceren op basis van speciale klantenwensen met en zonder personalisatie. Wat dacht u van uw eigen merk (private label), waarbij het materiaal wordt geleverd geheel volgens uw specificaties en met uw eigen bedrukking? Informeer naar de mogelijkheden.

Primaverde, supplier, leverancier, shop

Voor onze bestaande en nieuwe merken zoekt Primaverde uitbreiding van distributeurs/groothandels in diverse branches.

Wordt u de nieuwe verdeler van onze merken? Uiteraard inclusief de juiste ondersteuning voor uw klanten? Welkom bij Primaverde! Maak vrijblijvend een afspraak. Onze contactgegevens vindt u hier. Graag tot ziens!