PrimaCover Glass glasfolie tijdens prefab-bouw en afwerking

PrimaCover_Glass_rol_glasfolie_zelfklevende_beschermfolie_transparante_glasfolie_binnen

Ruiten beschermd tijdens bouwen, schilderen en stuken

PrimaCover Glass glasfolie tijdens prefab-bouw en afwerking voorkomt beschadigingen aan glas. Want deze beschermende zelfklevende folie houdt ruiten en ramen beschermd tijdens transporteren, bouwen, schilderen en stuken. Zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde. Dat is een veilig idee als u uw project tijdig wilt opleveren. Deze solide zelfklevende lichtdoorlatende beschermfolie is verkrijgbaar in twee kleuren: blauw en transparant. Op deze pagina tonen we u enkele praktijkvoorbeelden van PrimaCover Glass.

Prefab woningproject

Een bouwer van een prefab woningproject gebruikt PrimaCover Glass als ruitbeschermer aan de binnenzijde van de bouwelementen. Het glas is daardoor beschermd tijdens transport, plaatsing en afwerking. Dit is te zien op de eerste zes foto’s. Dat dat geen overbodige luxe is, bewijzen de drie foto’s daaronder. Omdat hier niet alle ruiten beschermd werden, kunnen geknoeide cementklodders inwerken op het glasoppervlak. De alkalische bestanddelen in cement en beton hebben een etsende werking. Als die te lang op het glas zitten, is voor het herstel ervan meestal de hulp nodig van een specialist. Soms is na beschadiging zelfs vervanging noodzakelijk. Bijvoorbeeld wanneer een scherp voorwerp een kras heeft veroorzaakt. Het zal duidelijk zijn: herstelkosten hebben direct gevolgen voor de winst van bouwers, schilders en stukadoors. Dat is zonde.

PrimaCover Glass in transparante uitvoering: de ideale glasfolie voor schilders

Naast de blauwe versie is er ook PrimaCover Glass in transparante uitvoering: de ideale glasfolie voor schilders. Daarmee hebben binnenschilders namelijk een betere controle over hun kleuren. De foliekleur is het enige verschil, want de beschermingsgraad is voor beide varianten gelijk. En dus past u PrimaCover Glass toe om te voorkomen dat verfspatten zich hechten op het glas. Dat scheelt meerwerk voor schoonmaak en herstel. Bovendien loopt u dan niet het risico dat u tijdens het schoonmaken de zojuist aangebrachte verf of stuclaag beschadigt.

Ontdek PrimaCover Glass zelfklevende glasfolie voor binnen en buiten …>

Glasfolie voor buiten

Zoekt u de perfecte glasfolie voor buiten? Kijk dan eens naar de voorbeelden van een Vlaamse aannemer die PrimaCover Glass gebruikt voor het afdekken van de buitenramen. Deze buitengevel is bezet met stucwerk, terwijl de ruiten onbeschadigd bleven.

Twee breedtes

De blauwe PrimaCover Glass is verkrijgbaar in twee breedtes; 50cm en 1 meter breed. Daarmee heeft u een oplossing voor zowel kleinere als grotere projecten. De transparante versie is er in de handzame breedte van 50cm. Deze is ideaal voor binnenschilderwerken, maar kan natuurlijk evengoed buiten worden toegepast. Dankzij de dikte van 50µm beschermt PrimaCover Glass ook tegen lichte mechanische beschadigingen.

Advies van het Primaverde-team

Bent u bouwer, schilder of stukadoor en wilt u weten hoe u de ruiten het best beschermt? Vraag de behulpzame PrimaCover adviseurs gerust om meer informatie over PrimaCover glasfolie. Neem dus gerust contact op!

Ontdek PrimaCover Glass zelfklevende glasfolie in blauw en transparant …>