Bespaar kostbare tijd met PrimaCover Standard

Project_in_Beeld_PrimaCover_Standard_verbouw_tafel_werkbank_vloer_afdekken_beschermen_afdekvlies

Zelfklevend universeel afdekvlies tijdens bouw, verbouw en renovatie

Bouwbedrijven, klusbedrijven, installateurs, stukadoors en schilders besparen kostbare tijd met PrimaCover Standard zelfklevend universeel afdekvlies. Dat is de betrouwbare deugdelijke beschermer voor vloeren en trappen tijdens bouw, verbouw en renovatie. Met PrimaCover Standard afdekvlies voorkomt u een boel gedoe en tijdverlies door herstelwerkzaamheden. Tijd die u wel beter kunt gebruiken. Particulieren en ondernemers staan immers in de rij voor het laten verbouwen, moderniseren en energiezuinig maken van hun vastgoed. De voorbeelden op deze pagina geven u een indruk van de brede toepassingsmogelijkheden van dit mooie afdekmateriaal.

Verbouwen

Het lijkt wel of de hele Benelux aan het verbouwen is. Particulieren willen een nieuwe keuken, badkamer of aanbouw. Maar ook zakelijke opdrachtgevers kloppen massaal aan bij bouw- en afwerkbedrijven, nu steeds meer medewerkers willen blijven flexwerken. Ondertussen spelen ook de BENG-normen mee. Deze beschrijven de eisen aan Bijna Energieneutrale Gebouwen. Werk aan de winkel voor bouwers, installateurs, schilders en stukadoors dus.

Afdekken loont

Afdekken loont. Altijd. Want u moet snel weer door naar het volgende project, zonder zich druk te hoeven maken om herstelwerkzaamheden. Daarom gebruikt u voor het afdekken van doorgedroogde harde ondergronden PrimaCover Standard zelfklevend universeel afdekvlies. Het eerste voordeel is de antislip toplaag van vloeistofdicht PE-folie. Deze voorkomt indringing door water, verf, stucgips en latex. Het tweede voordeel is de polyester vlieslaag. Deze beschermt namelijk tegen sloopafval, puin, gruis, klimmaterialen, bouwmaterialen en vallende gereedschappen. En tenslotte de uitgekiende lijmlaag die PrimaCover Standard uitstekend op zijn plek houdt. Niet alleen veilig voor de ondergrond dus, maar ook voor de mensen die er op werken. Met PrimaCover Standard op de vloer of trap, gaat u goed voorbereid aan de slag.

Kijk op de productpagina van PrimaCover Standard >
Zo eenvoudig werkt PrimaCover Standard. [Bekijk de video!] >

Gedurende het gehele project

Gebruik PrimaCover Standard gedurende het gehele project. Dus van de voorbereidende sloopwerkzaamheden tot en met de afwerking en oplevering. Natuurlijk om de ondergrond op de bouwplek zelf af te dekken, maar vergeet ook de aanlooproutes en de entree niet. PrimaCover Standard is verkrijgbaar in diverse breedtematen. De rollen van 0,65 zijn bijvoorbeeld ideaal voor trappen en gangen. Met de bredere rollen van 2 meter en 1 meter beschermt u de grotere oppervlakken, zoals de vloeren van woonkamers en kantoren. U heeft daardoor dus een oplossing bij verbouwingen en renovaties van elke omvang. En is het werk klaar? Dan laat PrimaCover Standard zich gemakkelijk verwijderen. Uiteraard zonder resten achter te laten. Onbeschadigd afdekvlies kunt u bovendien opnieuw gebruiken.

De voordelen van PrimaCover Standard op een rijtje

  • Uitstekende bescherming voor doorgedroogde (niet recent gelegde) harde vloeren.
  • Zelfklevend, dus extra veilig voor mensen en ondergronden
  • Vanwege de vloeistofdichte toplaag zeer goed bestand tegen water, vocht, verf, etc.
  • Uitstekende bescherming tegen mechanische beschadigingen
  • Geschikt voor vloeren en trappen. Ook in de aanlooproutes en doorgangen.
  • Verkrijgbaar in diverse breedtes: 2 meter, 1 meter en 0,65 meter.
Project_in_Beeld_PrimaCover_Standard_aanbrengen_afdekvlies_youtube

Zo eenvoudig werkt PrimaCover Standard. [Bekijk de video!] >

PrimaCover afdekmaterialen

PrimaCover afdekmaterialen zijn verkrijgbaar bij uw professionele bouwmarkt, ijzerwarengroothandel of schildergroothandel. Wilt u meer informatie over PrimaCover Standard? Kijk dan op de productpagina of neem even contact op met het behulpzame adviseurs-team van Primaverde BV. Wij beantwoorden uw vragen met plezier!

Productpagina PrimaCover Standard >