Architecten en projectontwikkelaars houden van PrimaCover Robust afdekvlies

Project_in_Beeld_PrimaCover_Robust_afdekvlies_prefab_beton_galerij_balkon

Bescherming van prefab beton – binnen én buiten

Architecten en projectontwikkelaars houden van prefab beton. Elementen van prefab beton vinden daarom hun weg richting uiteenlopende grote én kleinere bouwprojecten. Galerijen, trappenhuizen en balkons zijn populaire voorbeelden hiervan. Ze maken niet alleen deel uit van het architectonische ontwerp, maar zijn ook onderdeel van de constructie. Ze worden dus al in de ruwbouwfase geplaatst, terwijl ze tot en met de oplevering schadevrij moeten blijven. U kunt zich voorstellen dat het beton ernstig beschadigd kan raken tijdens de bouwactiviteiten. Speciaal voor een deugdelijke bescherming van prefab beton is er PrimaCover Robust. Dit zelfklevende afdekvlies biedt een extra stevige drielaags bescherming aan betonnen vloeren en trappen. Van ruwbouw tot en met de oplevering, zowel binnen als buiten.

Prefab beton

Bouwelementen van prefab beton zijn belangrijke blikvangers van een gebouw. Daarom moeten ze veilig beschermd blijven tegen beschadigingen. Niet alleen tijdens de bouw, maar bijvoorbeeld ook tijdens onderhoud en renovatie. Bouwstempels, gereedschappen, bouwmaterialen, klimmaterialen, puin en verf zijn immers regelrechte bedreigingen voor het betonnen oppervlak. Beschadigingen leiden tot discussies, vertraging in de planning en reparaties die in de meeste gevallen bovendien niet onzichtbaar blijven. Door prefab beton af te dekken met PrimaCover Robust voorkomt u dus een boel gedoe.

Neem een kijkje op de productpagina van PrimaCover Robust >

PrimaCover Robust

PrimaCover Robust is een solide grijs zelfklevend afdekvlies dat verkrijgbaar is in rollen van 1 of 2 meter breed. Het bestaat uit drie lagen: twee lagen polyester afdekvlies met daartussen een vloeistofdichte folie. In de praktijk bewijst PrimaCover Robust zijn kwaliteit in de meest zware omstandigheden. Het product is bovendien uv-bestendig en ongevoelig voor weersinvloeden. Daardoor kan het ook buiten worden toegepast gedurende het gehele bouwproces. Dankzij de uitgekiende kleefkracht gaat het aanbrengen en verwijderen snel en efficiënt.

Veilig

PrimaCover Robust is niet alleen een veilig afdekmateriaal voor vloeren en trappen, maar ook voor medewerkers. De polyester toplaag beschermt namelijk tegen uitglijden. En dankzij de zelfklevende eigenschappen blijft het materiaal – ook op de trap – uitstekend op zijn plaats liggen.

Meer weten over PrimaCover Robust? Klik hier >

Robuust afdekvlies – meer toepassingen

PrimaCover_Robust_gymzaal_sportvloer_examen_evenementvloer

Voor zo’n robuust afdekvlies als dit, zijn natuurlijk nog veel meer toepassingen denkbaar. Zo beschermt PrimaCover Robust de vloeren van gymzalen tijdens schoolexamens. In die toepassing levert het ook nog eens een gunstige bijdrage aan de akoestiek. Vanwege hun gunstige breedte worden de 2-meterrollen ingezet voor het  creëren van looppaden tijdens beurzen, tentoonstellingen en andere evenementen.

IJzerwarengroothandels en professionele bouwmarkten

PrimaCover Robust is verkrijgbaar bij professionele bouwmarkten en ijzerwarengroothandels. Wilt u meer weten over dit veelzijdige afdekvlies, waarmee u de beste vriend wordt van architecten en projectontwikkelaars? Kijk dan op de website van PrimaCover of stel uw vraag vrijblijvend aan de PrimaCover-adviseurs.

Hier vindt u alle informatie over PrimaCover Robust >