Het tapijt kan nog járen mee, dankzij PrimaCover Carpet

PrimaCover_project_Carpet_herinrichting_make-over_kantoren

Deze zelfklevende tapijtfolie kan tegen een stootje. Tijdens verbouwing, renovatie, verhuizing, of onderhoud.

Vloerbedekking overleeft met gemak een verbouwing, renovatie, verhuizing of onderhoud. Maar dan moet deze wel worden beschermd met deugdelijke tapijtfolie. PrimaCover Carpet tapijtfolie kan tegen een stootje. De speciale lijmlaag zorgt voor een veilige hechting op de vloerbedekking. Zonder deze betrouwbare bescherming loopt u al snel het risico dat het tapijt onherstelbaar beschadigd raakt. Geknoeide stucgips, een klodder verf of vieze voetstappen nestelen zich namelijk gemakkelijk in de vezels en zijn niet of nauwelijks schadevrij te verwijderen. Ook bij de praktijkprojecten op deze pagina voorkwam PrimaCover Carpet beschadigingen en discussies over herstelkosten.

PrimaCover Carpet zelfklevende tapijtfolie

PrimaCover Carpet zelfklevende tapijtfolie is gemaakt van stevige PE in een dikte van 50μ of 100μ, Deze is voorzien van een speciaal ontwikkelde lijmlaag die voorkomt dat de folie ‘wegloopt’ over de polen van het tapijt. Deze zelfklevende folie beschermt bestaande en doorgedroogde vloerbedekking tegen water, verf, latex, gruis, stof en tal van andere lichte tot middelzware risico’s. Deze afdekfolie is namelijk zelfs bestand tegen ladders en steigers en is inzetbaar tot 4 weken na aanbrengen.

Kijk ook eens op de productpagina van PrimaCover Carpet >

Voorbeeld #1: Totale make-over kantoren

Project: Totale make-over van kantoren, inclusief bouwkundige aanpassingen, schilderwerken en projectinrichting
Toepassing PrimaCover Carpet: bescherming van het gehele tapijtoppervlak en van de aanlooproutes

Bij de make-over van deze kantoren vonden uitgebreide renovatiewerkzaamheden plaats. Onder meer aan de wanden en plafonds. Op deze manier is de kantoorruimte helemaal naar de moderne tijd gebracht. Het projecttapijt moest daarbij uiteraard behouden blijven. Vandaar dat deze textiele vloerbedekking tijdens de werkzaamheden is afgedekt met PrimaCover Carpet. Het tapijt bleef daardoor beschermd tegen beschadigingen door bijvoorbeeld klimmaterialen, montagematerialen, verf en latex.

Voorbeeld #2: Renovatie en verduurzaming appartementengebouw

Project: Renovatie en verduurzaming appartementengebouw
Toepassing PrimaCover Carpet: Beschermen van de tapijtgedekte gangen

Bij de renovatie en verduurzaming van een appartementengebouw moest het tapijt in de gangen behouden blijven. Dit was namelijk nog lang niet aan vervanging toe. De aannemer en de gebouwbeheerder zochten dus een deugdelijke oplossing die gemakkelijk aan te brengen is. Ze hebben daarom gekozen voor PrimaCover Carpet. Deze zelfklevende tapijtfolie heeft de aanlooproute naar de appartementen gedurende de gehele renovatieperiode beschermd. Zonder dat schoengruis en de intensieve aanvoer van bouwmaterialen het tapijt konden beschadigen.

Informatie door Primaverde BV

Het behulpzame adviseursteam van Primaverde BV geeft u met plezier meer informatie over de producteigenschappen en verkoopadressen. Neem dus gerust contact op. U kunt natuurlijk ook even een kijkje nemen op de PrimaCover-website.