Gezien in MIXpro en MIXonline

Primaverde_indemedia_MIXpro_MIXonline_feb2021_Gertjan_van_Iersel

In de rubriek In de media tonen we de meest opvallende berichten over onze producten

In MIXpro (nr 1, februari 2021) staat een informatief artikel over Primaverde. Dit interview is ook verschenen op het platform MIXonline. Hierin blikt sales director Gertjan van Iersel alvast vooruit op de plannen van Primaverde. Niet alleen over de nieuwe PrimaCover afdekvliezen, maar ook over de rol die Primaverde speelt als kennispartner binnen de bouwbranche.

Nieuwe PrimaCover afdekvliezen

In het artikel in MIXpro en MIXonline vertelt Gertjan onder andere over de nieuwe PrimaCover afdekvliezen die begin 2021 zijn geïntroduceerd. Ten eerste PrimaCover Standard FR. Dit is een zelfklevend universeel afdekvlies dat voldoet aan de brandveiligheidsnorm EN1350 Bfl s-1. De afkorting FR betekent: Flame Retardant. Dit afdekvlies is dan ook bestemd voor omgevingen waar opdrachtgevers speciale eisen stellen aan brandveiligheid. Het tweede nieuwe zelfklevende afdekvlies is PrimaCover Hardfloorsaver. Dit beschermt harde vloeren en trappen tegen water, verf en mechanische beschadigingen. PrimaCover Hardfloorsaver is gecertificeerd volgens de strenge normen van de Duitse vakorganisatie BGBau.

Kracht van partnership

Gertjan van Iersel legt in het artikel in MIXpro en MIXonline uit hoe Primaverde de kracht van partnership ziet. Dit heeft volgens hem alles te maken met een goede onderlinge afstemming. Het doel daarvan is om een flexibele en dynamische samenwerking te bereiken met de bouw- en onderhoudsbranche. Er zijn diverse vormen van ondersteuning door Primaverde aan bouwers en groothandels. Denk aan toolboxmeetings, instructies, trainingen en advies ter plekke. Vanwege corona vinden de meeste gesprekken online plaats, maar als het straks weer mogelijk is, kunnen de Primaverde-adviseurs ook weer de bouw op voor duobezoeken.

Veel leesplezier met dit interessante kijkje achter de schermen bij Primaverde!


Met dank aan de redactie van MIXpro en MIXonline (Geert Hilferink en Marc Nelissen)
Bron: Mix Pro, nummer 1, 2021