PrimaCover Zipper stofdeuren & FugenMeister kitspatels

PrimaCover_Zipper_Door_A_renovatie

Twee oplossingen voor sneller en beter renoveren

Twee tips voor vaklieden die een goede indruk willen achterlaten bij hun opdrachtgever. Ten eerste: gebruik PrimaCover Zipper Door stofdeuren om de verspreiding van stof te beperken. Ten tweede: gebruik FugenMeister kitspatels voor perfect afgewerkte kitvoegen en kitnaden. Twee oplossingen die het kwaliteitsverschil kunnen maken bij een renovatie of verbouwing. En u bespaart er ook nog eens tijd mee. Dat is een extra voordeel, nu bij professionals zoals u alle orderboeken volstromen en u snel door wilt naar de volgende renovatie.

PrimaCover Zipper Door

Een betrouwbare PrimaCover stofdeur voorkomt dat (fijn)stof terechtkomt in de naastgelegen ruimtes. Fijn voor uw opdrachtgevers, bezoekers, klanten, medewerkers of bewoners die in het gebouw verblijven. PrimaCover heeft hiervoor diverse oplossingen. PrimaCover Zipper Door U heeft een U-vormige doorgang. Het voordeel hiervan is dat deze stofdeur de stofdeeltjes tegenhoudt die zicht over de vloer verspreiden. Daarnaast is er ook PrimaCover Zipper Door A. Deze heeft een enkele ritsopening tot aan de vloer. Het voordeel van deze A-vormige opening is natuurlijk de drempelloze doorgang. Dat is gemakkelijker voor kruiwagens en ander rollend materieel. Elke PrimaCover Zipper Door is met een geschikte tape eenvoudig aan te brengen op wanden en kozijnen.

Kwaliteit van PrimaCover stofdeuren

De langdurige inzetbaarheid van PrimaCover stofdeuren is onder andere te danken aan de betrouwbaarheid van de rits. Deze is van industriekwaliteit en gaat daardoor langer mee, zonder te haperen bij het openen en sluiten. Met zo’n betrouwbare PrimaCover Zipper Door voorkomt u discussies, schoonmaakkosten en vertragingen in uw planning. Voor u een spreekwoordelijke open deur misschien. Maar voor uw opdrachtgever een héle geruststelling.

Bekijk alle PrimaCover Zipper Door producten …>

Download productdocumentatie PrimaCover Zipper Door A en U …>

FugenMeister kitspatels

Ook FugenMeister kitspatels maken het verschil bij een renovatie of verbouwing. Veel vaklieden hebben echter moeite met het strak afmessen van kitvoegen en kitnaden. Misschien ziet u daar zelf ook wel eens tegenop. Kitvoegen en kitnaden zijn the finishing touch van het bouwproject. Deze zitten altijd in het zicht, dus het valt onmiddellijk op als deze niet netjes glad zijn afgewerkt. Een schuin afgezaagde elektriciteitsbuis of een natte vinger is eigenlijk geen volwaardig alternatief voor professioneel kitgereedschap. FugenMeister heeft daarom een compleet assortiment flexibele kunststof kitspatels in diverse vormen en groottes. Ze zijn er zowel met ronde als rechte hoeken. Dankzij de messcherpe schuine kanten strijkt u kitvoegen en kitnaden snel en moeiteloos glad, met of zonder finishmiddel. Elke set is verpakt in een handig afsluitbaar bewaardoosje. Onmisbaar in elke gereedschapskist.

Lees meer over FugenMeister …>

Download productdocumentatie FugenMeister …>

Informatie over PrimaCover, FugenMeister en de verkooppunten

Vraag de adviseurs van Primaverde BV gerust om meer informatie over PrimaCover, FugenMeister en de verkooppunten. Onze contactgegevens vindt u hier. Wij beantwoorden uw vragen met plezier!