Onze kwaliteits merken

voor schoon en veilig werken

PrimaCover afdekmaterialen

PrimaCover biedt een steeds uitgebreider assortiment afdekmaterialen voor vloeren, trappen en andere oppervlakken.

De afdekmaterialen van PrimaCover kenmerken zich door hun sublieme beschermende eigenschappen voor talloze soorten ondergronden. PrimaCover is verkrijgbaar bij ijzerwarengroothandels, professionele bouwmarkten en schildersvakhandels

Curtain-Wall stofdichte afschermsystemen

Curtain-Wall past perfect in de regelgeving rondom fijnstof. Curtain-Wall is namelijk de ideale stofvrije scheidingswand voor het opsplitsen van de ruimte.

Terwijl aan de ene zijde wordt verbouwd, kan aan de andere zijde het normale leven gewoon doorgaan. De uitstraling is bijzonder representatief; belangrijk voor plaatsen waar overlast onwenselijk is en waar bouwactiviteiten bij voorkeur uit het zicht moeten plaatsvinden. Denk aan kantoren, ziekenhuizen, winkels, scholen, banken, hotels en woningprojecten.

FugenMeister onmisbare kitgereedschappen

FugenMeister is het ei van Columbus voor iedere professional die strakke voegen wil maken en geen centimeter kit wil verspillen.

Tot het productgamma van FugenMeister behoren onder andere kunststof spatels in diverse typen en de Delta voegensnijder voor het verwijderen van oude kitvoegen. FugenMeister-producten werken super-nauwkeurig. Daardoor worden materiaalverspilling en onnodige herstelkosten voorkomen. Deze voeggereedschappen besparen dus direct geld.

Permafix afdekmaterialen

Permafix betekent Zwitserse kwaliteit in afdekvlies en beschermfolie.

Primaverde is Beneluxdistributeur van alle soorten Permafix afdekmaterialen. Deze leveren wij via de ijzerwarengroothandels, professionele bouwmarkten en schildersvakhandels in Nederland, België en Luxemburg. Permafix afdekmaterialen kennen een zeer breed toepassingsgebied. Ze bieden bescherming bij tal van werkzaamheden en omstandigheden.

Permafix tapes

Het uitgebreide assortiment Permafix tapes bevat tape-soorten voor bundelen, afplakken en beschermen. Voor nagenoeg elke toepassing is er wel een kwaliteitstape van Permafix.

Zoals Permafix 124 met messcherpe randen voor secuur afplakken of Permafix 125, de langdurig inzetbare maskeertape Gold die bestand is tegen hoge temperaturen. Eigenlijk moet u de tapes van Permafix zelf ervaren. In de praktijk, zonder blabla.

Primaverde assortiment

Diverse magazijnproducten

Naast de merken Permafix, PrimaCover, Curtain-Wall en FugenMeister heeft Primaverde een uitgebreid aanbod universele producten voor verpakken, bundelen en verzenden.

Denk onder andere aan rekwikkelfolie met bijbehorende rekwikkeldispensers, afzetlint en diverse soorten ducttapes. Interessante producten ter aanvulling van uw verkoopassortiment of voor uw eigen gebruik in uw magazijn en expeditie-afdeling. Vanzelfsprekend met dezelfde gegarandeerde service en kwaliteit als de overige Primaverde-producten.