Permafix afdekmaterialen

Permafix betekent Zwitserse kwaliteit in afdekvlies en beschermfolie

Primaverde is Beneluxdistributeur van alle soorten Permafix afdekmaterialen. Deze leveren wij via de ijzerwarengroothandels, professionele bouwmarkten en schildersvakhandels in Nederland, België en Luxemburg. Permafix afdekmaterialen kennen een zeer breed toepassingsgebied. Ze bieden bescherming bij tal van werkzaamheden en omstandigheden.

In het assortiment van Permafix vindt u universele afdekvliezen (zoals Permafix Floorguard Basic en Permafix Floorguard Standard), maar ook heel speciale. Zoals Permafix Floorguard 1120, die kan worden aangebracht op recent gelegde of recent behandelde tegelvloeren en parketvloeren. Daarnaast is er bijvoorbeeld Permafix Hardfloor voor het afdekken van harde ondergronden en Permafix Carpet voor het beschermen van zachte vloerbedekking tijdens werkzaamheden. Ideaal bij renovatiewerkzaamheden en projectinrichting.

Wist u dat Permafix het enige merk is met een afdekvlies dat voldoet aan het strenge EMPA-keurmerk?

Voor verkoopinformatie van Permafix afdekmaterialen verwijzen wij u graag naar de website van Permafix.

Permafix Tapes

Het uitgebreide assortiment Permafix tapes bevat tape-soorten voor bundelen, afplakken en beschermen, voor nagenoeg elke toepassing is er wel een kwaliteitstape van Permafix.

Zoals Permafix 124 met messcherpe randen voor secuur afplakken of Permafix 125, de langdurig inzetbare maskeertape Gold die bestand is tegen hoge temperaturen. Eigenlijk moet u de tapes van Permafix zelf ervaren. In de praktijk, zonder blabla.

Primaverde levert talloze typen Permafix tapes. Ze zijn verkrijgbaar bij vakhandels voor schildersbenodigdheden, ijzerwarengroothandels en groothandels in bouwmaterialen.

Voor verkoopinformatie van Permafix tapes verwijzen wij u graag naar de website van Permafix.