PrimaCover afdekmaterialen

PrimaCover biedt het meest uitgebreide assortiment afdekmaterialen en stofdeuren.

PrimaCover is het innovatieve merk in afdekvliezen, afdekfolies en stofdeuren. De producten van PrimaCover zorgen voor een beschermde vloeren, trappen en ruiten tijdens bouw, renovatie en onderhoud.

Ontwikkeling

Voordat een PrimaCover product op de markt komt, besteden wij zorgvuldige aandacht aan de ontwikkeling ervan. Dat gebeurt in nauw overleg met praktijkmensen. Zij weten immers als geen ander voor welke potentiële risico’s zij een betrouwbare oplossing zoeken. PrimaCover en eindgebruikers hebben een gezamenlijk doel: tijdbesparing en het voorkomen van herstelkosten.

Afdekvliezen en afdekfolies

PrimaCover afdekvliezen en afdekfolies beschermen vloeren, trappen en ruiten. Ze kenmerken zich door een sublieme verwerking en buitengewone beschermende eigenschappen voor talloze ondergronden.

Er zijn vele soorten PrimaCover afdekmaterialen verkrijgbaar, ook specials. Bijvoorbeeld PrimaCover Active of PrimaCover Evapo voor gevoelige en nieuwe ondergronden. Of PrimaCover Robust voor het afdekken en beschermen van prefab beton gedurende het gehele bouwproces.

Stofdeur

Creëer zelf een stofdeur met twee producten van PrimaCover: PrimaCover Zipper en PrimaCover Zipper Door A. Beide producten zijn gericht op langdurige betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

PrimaCover Zipper is een set van twee zelfklevende ritsen die u eenvoudig kunt aanbrengen op elk type folie. Zo tovert u elke stofwand in een handomdraai om in een doorgang.

PrimaCover Zipper Door A is een stofdeur die bestaat uit een stevige transparante folie met voorgemonteerde rits. Deze brengt u aan met een geschikte tape. De doorgang opent drempelloos voor een optimale toegankelijkheid.

Ondersteuning

Tevreden eindgebruikers krijg je niet zomaar. Het begint met een zorgvuldige productontwikkeling. Ook bieden wij uitgebreide ondersteuning aan onze wederverkopers.

Op de shopvloer wordt het PrimaCover-assortiment ondersteund door middel van displays en winkelrekken. Daarnaast wordt de marktbenadering van PrimaCover gekenmerkt door herkenbare verpakkingen, een informatieve website, folders en deelname aan vakbeurzen.

Ten behoeve van promotie van het merk PrimaCover stellen wij aan onze wederverkopers diverse communicatiematerialen ter beschikking. Denk aan productafbeeldingen, promotievideo’s en opmaakbestanden. Wederverkopers en groothandels profiteren bovendien ook van de geautomatiseerde uitwisseling van artikelinformatie via EZ-Base.

Onze adviseurs verzorgen producttrainingen en geven advies over de juiste toepassing van PrimaCover afdekmaterialen en stofdeuren in specifieke situaties. Daarom zijn zij ook geregeld te vinden bij aannemers, afbouwbedrijven en op bouwprojecten.

Meer informatie

PrimaCover is verkrijgbaar bij ijzerwarengroothandels, professionele bouwmarkten en schildersvakhandels. Meer informatie over PrimaCover producten vindt u op de PrimaCover website. Neem gerust contact op met Primaverde als u meer wilt weten over PrimaCover. Met plezier beantwoorden wij uw vragen.