Universeel zelfklevend afdekvlies in drie breedten

PrimaCover_Standard_ziekenhuis_looppad_1meter_nieuwbouw

PrimaCover Standard voor vloeren en trappen

PrimaCover Standard is ons meest universele zelfklevende afdekvlies. Het beschermt tegen beschadigingen en vocht en is geschikt voor de meest uiteenlopende droge ondergronden. Bovendien is het veilig toe te passen op vloeren en trappen. Er zijn drie breedten verkrijgbaar. Daardoor is dit afdekvlies geschikt voor grote en kleinere oppervlakken.

Beschadigingen aan vloeren en trappen

U wilt uw werk efficiënt kunnen uitvoeren, zonder zich onnodig zorgen te hoeven maken over beschadigingen aan vloeren en trappen. Deze leiden namelijk onherroepelijk tot herstelkosten en vervelende discussies met uw opdrachtgever. Bovendien wilt u veilig kunnen werken, zonder het risico op uitglijders voor u en uw medewerkers. Kies daarom voor dit zelfklevende polyester afdekvlies van gerecyclede vezels. De antislip toplaag van PE-folie is ondoordringbaar voor verf, water en vocht. Dit afdekvlies biedt daardoor een deugdelijke en veilige bescherming voor nagenoeg alle harde doorgedroogde ondergronden. Denk aan bestaande vloeren en trappen van hout, keramische tegels, kunststof en laminaat. De rollen zijn licht van gewicht. Dat is handig bij transport en tijdens de verwerking. PrimaCover Standard is een ideaal product voor schilders, bouwbedrijven, renovatiebedrijven, projectinrichters en onderhoudsbedrijven. Voor nóg meer efficiency zijn de rollen verkrijgbaar in drie breedtematen: 0,65 meter, 1 meter en 2 meter.

PrimaCover Standard: 0,65 meter breed

De smalste rol PrimaCover Standard is 0,65 meter breed. Met 1 of 2 banen legt u gemakkelijk een beschermende loper op trappen en in gangen. Denk daarbij niet alleen aan de ruimte waar u uw (bouw)werkzaamheden uitvoert, maar ook aan de aanlooproute. Want ook dáár liggen beschadigingen op de loer. Onder meer door het gruis dat afkomstig is van werkschoenen en kruiwagens. Leg bijvoorbeeld een looppad voor bezoekers, uw medewerkers en de aanvoer van uw materialen.

PrimaCover Standard: 1 meter breed

De rollen PrimaCover Standard van 1 meter breed zijn bijzonder geschikt voor de meest voorkomende projecten. Zoals het afdekken van kantoorvloeren, woonkamers en badkamers bijvoorbeeld. Deze 1-meterrollen zijn zeer handzaam. Een overlap van 10 centimeter is al voldoende voor een aaneengesloten bescherming.

PrimaCover Standard: 2 meter breed

PrimaCover Standard is ook leverbaar in rollen met een breedte van 2 meter. Deze past u toe op de grotere vloeroppervlakken, zoals verdiepingsvloeren, sportvloeren en winkelvloeren. Ook bij deze 2-meterrollen profiteert u van het lichte materiaalgewicht. Dus ook deze rollen zijn bijzonder gemakkelijk hanteerbaar. Daardoor dekt u grote vloeren en brede trappen gemakkelijk en efficiënt af.

Dit product in het kort:

  • Zelfklevend polyestervlies met een toplaag van PE-folie.
  • Ideaal bij bouw, renovatie, afbouw, schilderwerken, onderhoud en projectinrichting.
  • Uitstekende bescherming voor doorgedroogde (dus niet recent gelegde) harde vloeren en trappen.
  • Uitgekiende hechting op de ondergrond. Omdat PrimaCover Standard niet opkrult, is het extra veilig bij werkzaamheden waarbij sprake is van veel transportbewegingen van mensen, hoogwerkers en materialen.
  • De ondoordringbare antislip toplaag van PE-folie is zeer goed bestand tegen verf en vocht.
  • Polyestervlies heeft een stootdempend effect. Daardoor zijn vloeren en trappen extra goed beschermd tegen mechanische beschadigingen.
  • Na gebruik gemakkelijk verwijderbaar, zonder lijmresten achter te laten. Onbeschadigde delen kunt u hergebruiken.
  • Verkrijgbaar in drie breedten, voor het efficiënt beschermen van kleine én grote oppervlakken.

Advies van het Primaverde-team

Start u binnenkort aan een project en wilt u advies over het beschermen van de ondergrond? Stel uw vraag gerust aan het Primaverde-team. Onze adviseurs werken nauw samen met de bekende groothandels voor bouw en schilder. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van het juiste afdekmateriaal in uw specifieke situatie. Bijvoorbeeld telefonisch of via een afspraak op de bouwlocatie. Neem gerust contact met ons op!

Ontdek PrimaCover Standard – meer informatie >

Lees ook: het voordeel van zelfklevend afdekmateriaal >