Representatief afdekmateriaal op entreevloer tijdens verbouwing

Primaverde_Project_in_Beeld_PrimaCover_Construct_in_de_hal

Met PrimaCover Construct afdekvlies op de vloer is het voor klanten meteen duidelijk: hier wordt gewerkt!

Een verbouwing zonder overlast voor bezoekers is een zeldzaamheid. Dat geldt voor openbare gebouwen, ziekenhuizen en hotels. Maar óók voor bedrijven met een showroom, zoals u leest in dit artikel. Een mooi voorbeeld hiervan is de toepassing van PrimaCover Construct afdekvlies op de vloer van de entree. Enerzijds om beschadigingen tegen te gaan. Maar ook om in één oogopslag aan klanten duidelijk te maken: Sorry, hier wordt gewerkt. PrimaCover Construct als representatief afdekmateriaal dus.

Bij de renovatie van zijn fabriek met showroom wilde de ondernemer zijn klanten een welkom gevoel blijven geven. En niet onbelangrijk: er bij de eerste aanblik wilde hij ervoor zorgen dat bezoekers begrip zouden krijgen voor eventuele overlast. Daarom sprak de ondernemer af met het uitvoerende bouwbedrijf dat niet alleen de bestaande vloeren in de te verbouwen ruimte werden afgedekt, maar ook de looppaden en gangen daaromheen. Door een loper te leggen, creëerde het bouwbedrijf een looppad naar de showroom.

PrimaCover Construct

Voor het afdekken koos het bouwbedrijf voor PrimaCover Construct. Dat is een stevig polyester afdekvlies voor bestaande vloeren en trappen tijdens renovaties en evenementen. Dit vlies biedt een uitstekende drievoudige bescherming tegen beschadigingen die kunnen ontstaan door verf, vocht, vallende gereedschappen, klimmaterialen, puin, cement, stucgips, etc.

  • Speciaal ontwikkeld voor beton en andere doorgedroogde harde ondergronden
  • Geschikt voor vloeren en trappen
  • Ideaal afdekmateriaal tijdens renovatie, bouw, verbouwing en evenementen
  • Zeer hoge bestendigheid tegen verf, vocht en mechanische beschadigingen
  • Drievoudige veiligheid: zelfklevende onderlaag + vloeistofdichte tussenlaag + absorberende antislip toplaag
  • Zeer representatief. Dus een goede professionele uitstraling voor zowel uitvoerder als opdrachtgever.

Geen overlast

Omdat de vloeren waren afgedekt, behield de entree tijdens de gehele verbouwingsperiode zijn representativiteit. Klanten die op weg waren naar de showroom, bleken meteen te begrijpen dat er werd gewerkt in het pand. Dankzij die goede eerste indruk hebben zij naar eigen zeggen de overlast niet als hinderlijk ervaren. In de showroom was het ondertussen ‘business as usual’. Dat was precies de bedoeling van de ondernemer.

Kijk gerust even op de productpagina van PrimaCover Construct >