PrimaCover Dirt-Keeper kleefmat houdt méér tegen dan stof en vuil

Project_in_Beeld_PrimaCover_Dirt-Keeper_kleefmat_vasthouden_stof_vuil

Slangen vangen in Australië 😉

Een PrimaCover Dirt-Keeper kleefmat houdt méér tegen dan stof en vuil. Dat ontdekte een medewerker van een Australisch bouwbedrijf. Bij het betreden van zijn project bleek zich een slang te hebben verkeken in de hechting van de kleeflagen. Zo hield deze kleefmat een ongewenste indringer veilig buiten. Het levert in ieder geval een onalledaags plaatje op.

PrimaCover Dirt-Keeper

Normaal gesproken hoeft PrimaCover Dirt-Keeper natuurlijk geen reptielen tegen te houden. Deze kleefmat is vooral bedoeld om de verspreiding van vuil, fijnstof, zand en gruis te stoppen dat via rollend materieel en schoenzolen wordt verplaatst. Maar liefst 90% van het inloopvuil hecht zich aan de kleeflaag. Bijvoorbeeld tijdens bouw, renovatie, onderhoud en projectinrichting.

Frame met 30 genummerde kleeflagen

PrimaCover Dirt-Keeper bestaat uit een frame met 30 genummerde kleeflagen. Er zijn twee formaten verkrijgbaar: 62x77cm en 75x116cm. Ook heeft Primaverde navullingen in het assortiment.

Neem eens een kijkje op de PrimaCover productpagina >

Dubbele functie

PrimaCover Dirt-Keeper heeft een dubbele functie. Tijdens de ruwbouwfase zorgt deze kleefmat er namelijk voor dat de naastgelegen ruimtes schoon blijven. Tijdens de afwerkfase stopt deze juist het vuiltransport richting de verbouwde ruimte. Zo blijft de nieuwe vloer schoon en onbeschadigd. Ideaal voor bijvoorbeeld stoffeerders, projectinrichters en parketleggers.

Project_in_Beeld_PrimaCover_Dirt-Keeper_kleefmat_representatief_schone_entree_logo_reclame

Representatief

Dit product is representatief. Enerzijds omdat het voor de opdrachtgever een signaal is dat de uitvoering zorgvuldig gebeurt. Anderzijds omdat u het frame op eenvoudige wijze kan voorzien van uw bedrijfsnaam of logo. Het frame biedt u dus een uitstekende reclamemogelijkheid.

Ontdek PrimaCover Dirt-Keeper

Ontdek PrimaCover Dirt-Keeper. Wilt u meer weten? De behulpzame adviseurs van Primaverde BV vertellen u er graag meer over. Ook voor de verkoopadressen kunt u bij hen terecht. Neem dus gerust contact op!

Informatie over verkoopadressen: neem contact op met Primaverde >