Sportvloer deugdelijk afgedekt met PrimaCover Standard tijdens schilderwerken

PrimaCover_Standard_Project_in_Beeld_Sporthal_Wolvega

Schilderbeurt sporthal De Steense Wolvega – PrimaCover Standard bood bescherming

Een enorm schilderproject in Wolvega. En het geruststellende is: PrimaCover Standard beschermt de sportvloer. De sporthal van het gemeentelijke sportcomplex De Steense kreeg een opknapbeurt. Het plafond is voortaan helder van kleur. Bij voorbaat stond vast dat de sportvloer tijdens het onderhoud met het juiste afdekmateriaal zorgvuldig beschermd moest blijven tegen beschadigingen door klimmaterialen en verf. Daardoor heeft de uitvoerder herstelkosten voorkomen.

We zien het vaker: sporthallen die na enkele decennia toe zijn aan een opfrisbeurt naar de normen van vandaag. Zo ook de sporthal van sportcomplex De Steense. Kenmerkend aan het interieur was het bruine houten plafond. Met onder meer een betere lichtopbrengst als eindresultaat, werd het gehele plafond geschilderd in een lichte kleur.

PrimaCover Standard

Door PrimaCover Standard op de vloer aan te brengen, bleef de kostbare sportvloer gespaard. Als herstelkosten kunnen worden voorkomen is dat niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor de voortgang en planning. Voor deze sportvloer is dit afdekmateriaal de perfecte keuze. Lees hieronder waarom:

  • Uitstekende bescherming voor doorgedroogde (niet recent gelegde) vloeren.
  • Zelfklevend, daardoor extra veilig bij werkzaamheden waarbij sprake is van veel mensen, hoogtewerkers en materialen
  • Vanwege de ondoordringbare toplaag zeer goed bestand tegen verf en vocht
  • Polyestervlies heeft een stootdempend effect. Daardoor uitstekende bescherming tegen mechanische beschadigingen
  • Geschikt voor (sport)vloeren, maar ook voor trappen en tribunes
  • Verkrijgbaar in diverse breedten, waaronder 2-meterrollen voor het efficiënt beschermen van grotere oppervlakken.
PrimaCover Standard sportvloer

Schilderonderhoud

PrimaCover Standard beschermt de sportvloer in Wolvega in dit Project in Beeld. Dit polyester afdekmateriaal is ook bij andere vormen van groot schilderonderhoud populair. Dit zelfklevende polyestervlies is namelijk universeel geschikt voor vele (doorgedroogde) ondergronden. PrimaCover Standard is bij uitstek het type afdekvlies waarvan schilders altijd een paar rollen achter de hand houden in de wagen. Het is namelijk in de meest voorkomende situaties de oplossing wanneer vloeren of trappen het risico lopen op beschadiging. Daarom ligt dit afdekvlies vaak als bescherming op de vloeren en trappen die deel uitmaken van de looppaden naar het project toe. PrimaCover Standard is lichtgewicht en leverbaar in diverse breedtes.

Ontdek PrimaCover Standard – meer informatie >

Met dank aan Schildersbedrijf Joke Koning Wolvega en Olijslager Heerenveen.