PrimaCover Glass beschermt ruiten

PrimaCover_Glass_glasfolie_Project_in_Beeld_buitenzijde_gevel

Zo voorkomt u kosten voor herstel en reiniging van glasoppervlakken!

PrimaCover Glass beschermt ruiten. Een appartementencomplex in Vlaanderen werd aan de binnen- en buitenzijde gerenoveerd. De gevel is daarbij voorzien van stucwerk in kleur. Om herstelkosten en schoonmaakkosten te voorkomen, werd PrimaCover Glass aangebracht op de buitenzijde van de ramen. Dankzij de nieuwe breedtevariant van 1 meter is het aanbrengen van PrimaCover Glass een fluitje van een cent. Ideaal voor grote glaspartijen.

Deugdelijke bescherming van ruiten

Waarom is een deugdelijke bescherming van ruiten noodzakelijk? Allereerst omdat stucwerk, beton en cement kunnen inwerken op het glasoppervlak. Dat wordt veroorzaakt door de alkalische bestanddelen die een etsende werking hebben. Deze vervuilingen zijn lastig te verwijderen. Om dit te herstellen, is namelijk meestal de hulp nodig van een specialist. En eerlijk is eerlijk: dat gaat direct ten koste van uw winst.

Ook druppels latex en verf kunnen de ruiten vervuilen. Vaak is dit op het eerste oog niet zichtbaar. Opmerkingen hierover krijgt u meestal pas als u uw werkzaamheden hebt afgerond en uw ladders en steigermateriaal hebt weggehaald.

Natuurlijk kunt u vervuilde ruiten schoonvegen, maar dat is niet altijd zonder gevaar. Zelfs als dit tijdig gebeurt met voldoende water en een geschikt schoonmaakmiddel, kunnen door het wrijven krassen in het oppervlak ontstaan. Bovendien is het vaak niet mogelijk om de ramen direct na de werkzaamheden schoon te maken zonder de zojuist aangebrachte verf of stuclaag te beschadigen.

50cm en 1 meter breed

PrimaCover Glass voorkomt discussies en herstelkosten. Deze blauwe zelfklevende lichtdoorlatende PE-folie bevat een UV-blocker en is verkrijgbaar in twee breedtes; 50cm en 1 meter breed. Daarmee heeft u een oplossing voor zowel kleinere als grotere glasoppervlakken. De folie heeft een dikte van 50µm. Daardoor beschermt deze glasfolie ook tegen lichte mechanische beschadigingen. Dus áls er een keer wat tegen de ramen valt, beperkt PrimaCover Glass uw risico.

Binnen en buiten aanbrengen

PrimaCover Glass kunt u binnen en buiten aanbrengen. Het is daardoor breed inzetbaar tijdens nieuwbouw, renovatie, afbouw en gevelonderhoud. Deze glasfolie laat zich na uw werkzaamheden verwijderen zonder resten achter te laten.

Advies van het Primaverde-team

Onze adviseurs werken nauw samen met de bekende groothandels voor bouw en schilder. We kennen onze producten door en door en kunnen u helpen bij het kiezen. Start u binnenkort een project en wilt u advies van het Primaverde-team? Bijvoorbeeld over het deugdelijk beschermen van ruiten met PrimaCover Glass? Neem gerust contact met ons op!

Ontdek PrimaCover Glass …>