Geen tijd te verliezen? Gebruik PrimaCover Defend!

Project_in_Beeld_PrimaCover_Defend_viltplaten_renovatie_installatie_bouw_school

Ultrastevige vloerbeschermer tijdens bouw, installatie en renovatie

Heeft u geen tijd te verliezen? Gebruik dan PrimaCover Defend als uw ultrastevige vloerbeschermer tijdens bouw, installatie en renovatie. Deze viltplaten van geperst textielvezel bewijzen zich iedere dag in de praktijk van bouwaannemers en installateurs. Zoals onlangs bij renovatie- en installatiewerkzaamheden in een school. Kenmerkend aan schoolonderhoud is dat de werkzaamheden meestal binnen een beperkte tijd dienen plaats te vinden. Vaak kiezen opdrachtgevers en uitvoerders ervoor om dit binnen een vakantieperiode te doen. Om het project tijdig op te leveren – dus voordat de leerlingen weer op school komen – zijn reparaties van beschadigingen aan de vloeren natuurlijk erg onwenselijk. Vanwege hun dikte van maar liefst 4 millimeter bieden deze viltplaten op palletformaat (80x120cm) daarom een efficiënte en veilige bescherming tegen mechanische beschadigingen.

Ultrastevige vloerbescherming

PrimaCover Defend is de multi-inzetbare ultrastevige vloerbescherming tijdens sloop, bouw, afbouw, afwerking en installatie. De viltplaten beschermen de ondergrond tegen mechanische beschadigingen. Deze worden bijvoorbeeld veroorzaakt door puin, steigers, ladders, kruiwagens, zware bouwmaterialen en de scherpe uiteinden van leidingen. Omdat deze vloerbeschermer 100% damp-open is, is deze zelfs geschikt voor het afdekken van nieuwe of recent behandelde vloeren die nog niet tot in de kern doorgedroogd zijn.

Kijk op de productpagina >

Efficiënt en snel te leggen

Vanwege het royale formaat (80x120cm) en de haakse hoeken zijn deze viltplaten efficiënt en snel te leggen. Ze laten zich met een mes gemakkelijk op maat snijden. Als de situatie daar om vraagt, kunt u ze onderling verbinden met een geschikte tape voor een ononderbroken vloerbescherming. Wilt u de vloer ook beschermen tegen water en verf, dan kunt u PrimaCover Defend uitstekend combineren met andere afdekmaterialen, zoals PrimaCover Carpet tapijtfolie of PrimaCover Standard afdekvlies.

Universeel

PrimaCover Defend is universeel toe te passen. Het is namelijk niet alleen de ideale vloerbeschermer voor grotere oppervlakken, maar ook bij kleinere werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij plaatselijke breekwerken of bij het schilderen van enkele kozijnen. Met enkele van deze viltplaten claimt u bovendien heel eenvoudig een tijdelijke ondergrond voor de opslag van uw gereedschappen, bouwmaterialen of schildermaterialen. Nóg een tip: gebruik PrimaCover Defend als zachte koudewerende ondergrond. Dat werkt veel comfortabeler. Omdat PrimaCover Defend herbruikbaar is, heeft u er keer op keer plezier van. Na gebruik zijn deze viltplaten namelijk gemakkelijk op te stapelen en mee te nemen.  

De voordelen van PrimaCover Defend

  • Zeer hoge bescherming tegen mechanische beschadigingen en puntbelasting
  • Dikte ca. 4mm
  • Palletformaat (80x120cm)
  • Met een mes eenvoudig op maat te snijden
  • Keer op keer herbruikbaar
  • Stapelbaar, dus gemakkelijk mee te nemen
  • Nagenoeg pluisvrij, daardoor ook te gebruiken bij schilderwerken
  • 100% damp-open

Informatie over PrimaCover Defend

Wilt u meer informatie over PrimaCover Defend? Kijk op de productpagina of neem contact op met het adviseursteam van Primaverde BV. Wij beantwoorden uw vragen met plezier!

Alles over deze ultrastevige vloerbeschermer >