Uitgelicht: Permafix Floorguard 1130 en Floorguard Robust

Permafix 1130 -Robust

Voor het beschermen van betonnen ondergronden en zware omstandigheden heeft Primaverde twee typen afdekvlies: Permafix Floorguard 1130 (zelfklevend) en Floorguard Robust (niet-zelfklevend. Ze zijn speciaal geschikt voor vloeren en trappen van prefab beton.

Prefab bouwelementen worden toegepast bij galerijen, trappen en verdiepingsvloeren. Deze constructieve en beeldbepalende oppervlakken krijgen nogal wat te verduren tijdens de bouw: door kruiwagens, steigers, stempels, puin, verf en vallende gereedschappen bijvoorbeeld. Bescherm deze beeldbepalende oppervlakken met Permafix Floorguard 1130 en Floorguard Robust.

Deze grijze polyester afdekvliezen kunnen een flink stootje hebben. Een sterke toplaag van polyestervezel is aangebracht op een vloeistofdichte folie. Daaronder zit de polyester grondlaag. Permafix Floorguard 1130 is zelfklevend door middel van een speciale lijmimpregnering. Floorguard Robust is even sterk, maar is niet zelfklevend.

Permafix Floorguard 1130 en Floorguard Robust zijn leverbaar via professionele bouwmaterialengroothandels, ijzerwarenvakhandels en groothandels voor schilderbenodigdheden. Meer weten over de verkooppunten? Neem gerust contact op met Primaverde.