Snel een betere kitvoeg: FugenMeister kitgereedschappen

Nieuwsbrief_FugenmeisterSpatels_kitvoeg

Zeg eens eerlijk: is kitten uw dagelijks werk? Of zijn kitvoegen een noodzakelijk onderdeel van het eindresultaat? Met een schuin afgezaagde elektriciteitspijp of natte vinger wordt een kitvoeg niet strak en bovendien altijd hol. Dat is niet in alle gevallen de gewenste oplossing. Bovendien, wat doet u als de kitvoeg een afwijkende breedte vereist? Met FugenMeister wordt kitten geen nattevingerwerk meer!

FugenMeister kitspatels

Bereik met minder moeite een beter resultaat. Gebruik de flexibele kitspatels van FugenMeister voor het afmessen van kitvoegen. Zowel droog te gebruiken als in combinatie met afmesvloeistof.

Met deze spatels zorgt u voor over de volle lengte voor een egale afwerking. Altijd een strak eindresultaat, terwijl u ook nog eens kit bespaart. FugenMeister kitspatels zijn er in diverse vormen en met ronde en rechte hoeken in diverse breedtes.

Elke set zit in een handig opbergdoosje. Dus de spatels zijn altijd overzichtelijk en schoon op te bergen bij uw gereedschap. Klaar voor elke klus. Ideaal bij schilderwerken, afbouw en renovatie.

FugenMeister Delta voegensnijder

FugenmeisterVoegenmes_badkamer

Voor het verwijderen van oude kitnaden en kitvoegen uit 90-gradenhoeken is de FugenMeister Delta voegensnijder uw ideale tool. De FugenMeister Delta voegensnijder bestaat uit een comfortabele grip met een tweedelige mespunt. Deze laat zich gemakkelijk door de hoeken sturen.

De FugenMeister Delta voegensnijder laat u echt ‘meters maken’. Dit in tegenstelling tot traditionele messen, die al snel bot worden. Geen kit is te soepel of te stug; het in een hoek geplaatste snijvlak blijft door zijn speciale constructie gedurende lange tijd vlijmscherp. Bovendien zijn reservemesjes verkrijgbaar. De Delta voegensnijder kan worden toegepast op alle typen afdichtingen en op alle harde ondergronden, zoals keramische tegels, graniet en marmer. Het is het ideale kitmes bij woningonderhoud en bij renovaties van badkamers en keukens.

Overige handige FugenMeister kit-hulpmiddelen

Fugenmeister_kitspuitmonden+dopjes

Er zijn nog meer handige kit-hulpmiddelen van het merk FugenMeister, zoals handige afsluitdoppen voor kitkokers en specialistische kitspuitmonden (nozzles). Ook deze accessoires zorgen voor minder materiaalverbruik en dus kostenbesparing.

Meer informatie

Ontdek alle oplossingen van FugenMeister. FugenMeister is verkrijgbaar bij professionele bouwmarkten, ijzerwarengroothandels en schildersgroothandels. Voor informatie over producten en verkooppunten: neem contact op met Primaverde. Of stuur een mail aan verkoop@primaverde.nl.

Download hier het FugenMeister productoverzicht!