BouwBeurs 2017: PrimaCover met een kop koffie

Bouwbeurs 2017 stand Primaverde

De onlangs geïntroduceerde nieuwkomers PrimaCover Carpetsaver FR, PrimaCover Zipper en PrimaCover Zipper Door A krijgen gezelschap. Tijdens BouwBeurs 2017 presenteert Primaverde BV namelijk het complete PrimaCover-assortiment. Niet alleen producten die vergelijkbaar zijn met de bestaande Permafix-varianten, maar ook enkele specialistische uitschieters voor het beschermen van vloeren, trappen en andere ondergronden.

Bijvoorbeeld een zeer specialistisch afdekvlies voor een niche-markt: PrimaCover Antistatic, dat geschikt is voor omgevingen waar statische elektriciteit ongewenst is. PrimaCover Defend wordt gezien als een noviteit in Nederland. Deze supersterke extra dikke platen op palletformaat, oorspronkelijk ontwikkeld voor buitenlandse markten, worden tegen elkaar gelegd en eventueel onderling verbonden met tape. Ideaal voor werkplaatsen, bouwprojecten en andere zware toepassingen. Er kunnen zelfs auto’s overheen rijden.

De PrimaCover-productlijn is een logisch gevolg van de vragen uit de markt op het gebied van schoon en veilig werken. Tijdens BouwBeurs 2017 zijn de producten te bekijken onder het genot van een lekkere kop koffie, voor u vers gezet door een echte barista. Met uw koffie knoeien mág gewoon bij Primaverde, want de ondergrond van stand 7C092 is goed beschermd!

Klik hier voor meer informatie over het PrimaCover-assortiment