Even voorstellen: Harm Boer

Harm Boer Sales Director Primaverde

Sinds juli 2024 is Primaverde versterkt met een nieuwe collega. Harm Boer is gestart als Sales Director en heeft sindsdien de leiding over het verkoop- en adviesteam van Primaverde. In dit artikel maken we je graag bekend met Harm.

Je bent Sales Director bij Primaverde. Wat houdt die taak in?

Als Sales Director zal ik, in samenwerking met de overige leden van het Management Team, de verkoopstrategie ontwikkelen en ervoor zorgen dat deze succesvol wordt uitgevoerd door het internationale salesteam. Een van mijn belangrijkste taken de komende jaren zal het uitbreiden en versterken van dit team zijn. Dit alles met als doel de groei van ons bedrijf te bevorderen en onze naamsbekendheid op de markt verder te vergroten.

Was je vertrouwd met de merken en producten van Primaverde voordat je hier solliciteerde?

Ja, ik kende de producten van naam door mijn ruime ervaring in de bouwgerelateerde branche als toeleverancier. Wat ik niet wist is dat de kwaliteit van onze producten van een zeer hoog niveau is en hierom bekend staan in de markt.

Welke indruk heb je van Primaverde gekregen na je eerste periode als Sales Director?

Een bedrijf met zeer gedreven en loyale mensen die allen veel kennis van zaken hebben. Korte lijnen en openheid zijn ook zaken die me meteen opvielen en aanspraken.

Wat zie je als de belangrijkste groeimogelijkheden voor Primaverde in de komende jaren?

De buitenlandse markten, uitbreiding van ons marktleiderschap in Nederland en een sterke verkoop- en marketingstrategie. Wat ook ongetwijfeld een rol zal gaan spelen voor de groei, is de manier hoe we met duurzaamheid om zullen gaan.

Waar komen we jou de komende tijd tegen?

Bij de key-accounts, vaak in samenwerking met onze buitendienst. Op kantoor in Waalwijk, binnenkort in Zwitserland en eind oktober in Noorwegen.