VACATURE: Commercieel Manager (MT-lid)

Vacature Commercieel Manager Primaverde

Stuur jij het internationale salesteam van Primaverde aan?

Als Commercieel Manager ligt jouw focus op het aansturen van het internationale salesteam (7 FTE). Door jouw verbindende leiderschapsstijl verstevig jij de onderlinge samenwerking. Daarnaast ben je ook commercieel actief en beheer jij je eigen klantenbestand. Regelmatig maak je een trip naar de internationale klanten en collega’s.

Europese markt en relatienetwerk Primaverde

Na 1 jaar ben je bekend met de Europese markt en het relatienetwerk van Primaverde. De positie van marktleider in Nederland is verstevigd en de omzet is in Noorwegen met 25% gegroeid. De onderlinge interne samenwerking is verder geoptimaliseerd. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan de ambitie van Primaverde.

Meer informatie over deze vacature + een video over jouw nieuwe werkplek vind je hier >

De ambitie van Primaverde

Primaverde team vacature solliciteren 3

Primaverde heeft als groothandel een marktleiderspositie in Nederland! We leveren afdekvliezen, afdekfolie, stofwanden, stofdeuren, kitgereedschappen en tapes voor bouw-, ijzerwaren- en schildergroothandels. Met deze unieke en betrouwbare A-merken zorgt Primaverde ervoor dat eindgebruikers herstelkosten voorkomen en efficiënter werken. De ambitie van Primaverde is om de omzet in Noorwegen in de komende drie jaar te verdubbelen. Aansluitend wordt er in 2024/2025 een opstart gemaakt in Zweden. Hierdoor kunnen nog meer klanten profiteren van de voordelen die Primaverde kan bieden.

Vacature Commercieel Manager (MT-lid)

Wil je meer weten over de vacature Commercieel Manager (MT-lid) bij Primaverde? Voor deze vacature werkt Primaverde samen met onze werving- en selectiepartner Velde. Klik hier voor een uitgebreide vacatureomschrijving en een interessant aanbod.

Welkom bij Primaverde!

Primaverde team vacature solliciteren 2